Со превод излегува само во недела на motex.net инаку без превод излегува одма по премиерата во четврток на официјалниот youtube канал на продукцијата, напиши само Muhtesem yuzyil Kosem и ќе ти излези прв
Ова на бугарскава веб, е преведена ама нешто ми кочи... Не знам што да правам не ми се чека до недела а, синојке не ја гледав :/
Каде можам пооопшрно да прочитам за ликовите? И во која серија глумеше мајката на Ахмет? Ич не ми текнува цел ден мислам
@auroraa Еве овде можеш да прочиташ поопширно за ликовите - http://sultanova-druzba.weebly.com/likovi.html Што се однесува на Тулин Озен (Хандан Султан) не сум ја гледала до сега во ниту една серија но ми делува познато, еве во кои серии има глумено 2004 En Son Babalar Duyar 2004 Aynalar 2005-2007 Beyaz Gelincik Meryemce 2006 Rüya Gibi 2008 Cennetin Çocukları Cennet 2010 Kapalı Çarşı Seher 2011 Üsküdar'a Giderken Ayşe 2011 Bizim Yenge Zeyno 2012 Yalan Dünya 2013 Aldırma Gönül
А која е оваа девојка? До сега ниту еднаш ја немам видено Знаете ли кога ќе излезе 4та епизода со превод?
Овие нашиве последни ги преведуваат трејлерите. Првин ќе излезат на бугарски, српски и после нашиве... Мислам и баба ми знае така
Значи секоја епизода ме воодушевува и остава без здив благодарение на овие хот актери,а посебно на Екин Коч то ест султанчето наше младо арсланче...е вака е поубо со превод,а не сихнронизација.Два-три збора да научиш арно е,а не како што правеа со Суљо...браво за продукцијата...А ова посебно ме фасцинира: