Барав пребарував не најдов ваква тема а би сакала да има.(доколку има а не сум видела се знае каде му е местото) Дали и колку го сакате костенот? Еве јас да кажам дека костенот ми е омилен кога е печен но го сакам и варен,исто така ја лупам лушпата и тоа кадифенцето на него и така го грицкам ммм.
Јас многу го сакам сега на есен и преку зима кога е студено многу ми е убав печениот костен да со го грицкам полека со уживање!Исто и варените костени ми се многу убави и сочни за јадење преку есен и зима кога е студено да си го јадам полека со уживање!ММммммммммммм костените се прекрасно нешто за јадење и кога се печени и кога се варени,прсти да излижеш!
Dobro a nikoj drug li ne saka kosteni osven nie? Ili nikoj ne ja primetuva temava♡? Se izvinuvam za lat od mob sum
Костени сакав се додека мм не донесе тазе набрани. Ги ставив во шпајзот во пластичен сад. Од нив излегуваа црви како од хорор филм. Од тогаш (три години) костен не сум каснала.
Преубави ми се, редовно купувам во сезона, печени на плоштад и варени дома, секако се вкусни, а и здрави, содржат многу хранливи состојки и добри се за дигестијата.
Ги обожавам . Варените посебно . Никогаш не купувам , сами ги собираме со мм над викендичката имаме тони дрва . Не купувам , бидејќи има многу луѓе што продаваат секакви костени , од лоши полоши , треба човек да си имаш што знаеш дека се труди секогаш да има најдобри костени . А и кога имам прилика да си соберам сама , зошто да купувам нели . Инаку , по тетовски ги викаме коштање .