Пит бул , Лабрадор ( моето е мелез од овие 2 вида) Шарпланинец,Германски Овчар,Златен Ретривер,Ротвајлер.... едноставно сите кучиња си ги сакам,секоја раса е убава на свој начин
Кученцето од спотот на la la la - Naughty boy http://cdn.promonews.tv/sites/default/files/styles/bmvd_content_page/public/dog-1.jpg?itok=z_u-Z90M
ами ако гледам омилена раса на куче... немам ..сите ги сакам..и лабрадор,кокер шпаниел,шарпланинец,хаска,пудлица....и.т.н ама самата се излажав не ги сакам баш сите ..на пример доберман,питбул и некои такви други кучиња..
Хаските се многу убави кучиња,но има и многу други раси кучиња кои се прекрасни(не се разбирам во раси),дечкоми ке зима хаска на 1ви август и ке ја шетам јас со задоволство хихихи
Јас и не сум некој голем љубител на кучињата па и не им ги знам расите многу многу, инаку ми се допаѓа лабрадор,хаска и од оние мали бушави кученца, преслатки ми се
Француска пудлица, најмногу црните ги сакам... Ама да не се шишани како на филмови, него природно бушави (како мене )
Германскиот овчар ми е поим за приврзаност, љубов, заштита, лојалност. Незаменлив е. Но, ми се допаѓаат и хаската, белиот лабрадор и бу.