Која ви е омилена раса на куче ? Мимс, Дого Аргентино не е толку многу скапа раса, знам имаше едно легло кај нас пред некое време и цената беше 300 евра (или 350 евра не се сеќавам точно) а тука негде е и цената на Кане Корсо. BTW добар избор Кане Корсо е прекрасна раса. Без Ј
Која ви е омилена раса на куче ? зашто го имам, пинч највеќе сакам Cлатки се многу, ко деца, некогаш лоши ама душички се! а од другиве Aкита од хачи филмов ги засакав, Cамојад, Xаска, Oвчар,териерче абе сите, само куче да е па и да не е расно нема врска! Aма само да е добро и ќе го сакам највеќе на свет, какво и да е
Која ви е омилена раса на куче ? Многу сакам животни, а посебно кучиња и птици. Сакам кога се така малку дебелки и слатки животните И мислам дека затоа сакам повеќе раси на кучиња што се "fluffy". Омилена сорта ми е мопс (или пуг). Исто така многу ми се допаѓаат хаски, самојед и чау чау.
Која ви е омилена раса на куче ? Златен ретривер! Леле колку го убедував дечко ми да си земе такво куче и на крајот купи хаска! Многу ми се убави кучињата од оваа раса, интелегентни се и некако ми се баш семејни кучиња. These are lovable, well-mannered, intelligent dogs with a great charm. They are easily trained, and always patient and gentle with children.
Која ви е омилена раса на куче ? женски ај ве молам да ми каже некој ако знае нешто повеке за германски мини шпиц...?
Која ви е омилена раса на куче ? Ретривечина и лабрадорчина на примо место па ондак идат кокери и како моето се знае шкотски овчар
Која ви е омилена раса на куче ? Еве неколку мои омилени раси на кучиња: помериан, boo, алјаскин маламут, чау-чау.. Би чувала од сите овие по едно дома
Расата и миленичињата http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =1&theater Ве молам за мислење, која е расата на кучето?
dali znae nekoj so rasa e kucencevo? да да и се изговара мал ши колку што знаам http://www.mal-shi.com/ повеќе информации и спореди слики дали е слично со кученцето
dali znae nekoj so rasa e kucencevo? да надополнам, можеби е нешто измеѓу бидејќи крзното му е мносгу слично и градбата, но има некоја црта друга..да не не е чиста раса?
Која ви е омилена раса на куче ? Вака значи, добро сте забележале не е чиста раса...го земав од овие шо се здруженијата за вдомување на кучиња па сакав оддамна да си земам за кај мене у стан куче со мал раст, па мислам дека би требало и малово да е со мал раст... не знам шо ќе испадне...дефинитивно е мешанче ама од шо не знам...да се надоврзам на претходниот пост...споредив и ми се чини дека е мешанче од MAL SHI Ве молам ако има уште некој познавање од оваа област да ми пише.....