Расата и миленичињата Знае ли која раса е ваа мачка многу е убава сега малку видеото е ама не е важно мене само расата ме интерсира шо е,и дали ја има во МК? http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ueN79yqb5A
Расата и миленичињата The British Shorthair cat.....RiRii малку гуглав и мислам дека е ваква твојата мачка а за кучето имаш некој коментар каква раса е ? какво ке биде иако мислам дека е пудличка мешана со shi-tzu расата шо е....ама незнам не сум сигурна....ај ве мола за ХЕЛП
Расата и миленичињата А што е толку важно од што е мешанче? Кучето е како меченце, баш ја отворив сликата.. Наместо да си трошиш време и да се нервираш што неможеш да откриеш што раса е иди поиграј си со кутрето. Посвети му внимание, сега ако не го научиш на основни работи понатаму нема ни да можеш.
Која ви е омилена раса на куче ? Сите ми се допаѓаат и сите би ги чувала. А најмногу сакам тибетски мастиф да чувам - ќебасто.
Која ви е омилена раса на куче ? Па искрено не сум голем љубител на кучиња, но едно вакво баш би сакала да имам
Која ви е омилена раса на куче ? Бо е куче, расата им е померански шпиц. Бо е само секогаш исфризирано и ишишано куче. Мене ништо посебно не ми се, јес да Бо е фацка ипол Инаку сакам големи кучиња од самоједи како мојот торко, хаски, чау чау, акита, бернадинци и ретривери. Тоа ми се омилените кучиња во глобала, големи кучиња со подолги влакна.
Која ви е омилена раса на куче ? Јас си сакам големи кучиња кога ќе легне пола кревет да зафати, кога ќе ти скокне да те собори. На пример TOP FIVE: шкотски овчар хаска бернандинец ретривер шарпланинец
Која ви е омилена раса на куче ? Сибирска Хаска..значи нема боље коа се работи за еден мушкарац ко мене
Која ви е омилена раса на куче ? Ако има куче по кое што сум пекала уште од мала тоа е кокерот. Англиски Кокер Шпаниел. Имав можеби 3-4 години, и бевме на гости кај некој другар на татко ми кој имаше вакво кученце. Тоа беше љубов на прв поглед. И, кучето кое што никогаш нема да го прежалам, а беше се што го сакав од едно куче, лабрадорот.
Која ви е омилена раса на куче ? Точно така, Бо е само името на кучето. Тоа е ист случај како Леси. Леси беше само едно обично име на кучето од филмот „Леси се враќа дома“ и кучето беше од расата Шкотски овчар. И луѓето наместо Шкотски овчар, расата си ја завикаа Леси според името на кучето од филмот, а уствари правилното име на расата е Шкотски овчар. Ист е случајов и со кученцето Бо, тоа кученце е од расата Минијатурен германски шпиц (накусо го викаат Померанец) бидејќи потекнува од Померанија - тоа е област помеѓу Германија и Полска.