Она кога 11 страници се полемизира на тема чиј одговор сите го знаеме. Некогаш форумов изненадува паметни објави, но, некогаш оди во филозофска насока баш онаму каде што е најмалку потребно.
Имам напишано и јас мислење поназад. Да не се правиме Тошо. Знаеме секој ден што се постира низ секс темите, не е потребно толку дискусија.
Таа што ќе успее да му ги искине живците и ќе го доведе до раб на лудило како никоја претходно а тој ќе биде свесен за тоа а ќе ја посакува како лудак и ќе ја гледа како некој дебел што би гледал хамбургер од 7-ца
Таа што била тука за мене и у добро и у зло и што стварно ме сакала и кога било се супер и кога ми се распаѓал светот. Овакви муабети за ебење, ко чоек пичка/кур да не видел се понашате
Не знам за „мажите“, и не знам кои се тие, јас, лично , имам свежи сеќавања за сите, и тоа во детали, се сеќавам на односот, релацијата, околностите, нивните и мои размислувања, дилемите, заедничките доживувања, настаните, и сите „заборавања“ ми се „тешки“.
Мажите не ја забораваат таа девојка кај која се обрукале, тс неможеле да постигнат ерекција..е тоа за нив е најголем срам.