Ae devojko, mnogu toksicno ti e razmisluvanjeto. Mnogu mazi, bar vo mojata okolina iskazale poveke emocii od mene. Trofei chuda...ne, ke najdish nekoj so ke te saka i ke se gordee so tebe duri ida si pouspeshna. Ama sepak za da go vidish toa, treba da se fokusiras na sebe a ne na gnev, omraza i ozboruvanje.
Ne e toksicno, realno e. Iskazale emocii. Demek znaat sho se emocii. Oti imaat emocii zatoa za minimalni greski se razveduvaat. Mamini sincinja.
Spored moite soznanija, zenite pocesto baraat razvod za takvi sitnici, osven ako saka da se razvede poradi druga. Znaat mazite pokje od zenite za emocii, samo se praat drva
Само една љубов може да биде незаборавна, тоа кога се работи за љубов на прв поглед, длабока љубов што и двете страни ја имаат еден за друг. Или според мене за првата љубов.
Nemaat emocii vervaj, poveke so glavata mislat. Go isklucvaat srceto vo odlukite. Poveke znam ladni mazi otkolku ladni zeni.
Сите ги забораваат. Минуваат низ женски ко воз. Така имам забележано според моите машки другари низ годините. Ич не ги заболе, ама ич.
Индивидуално е тоа, има машки кои си влегуваат од врска во врска без некои длабоки емоции, онака по навика, рутински и тие можеби подолго би памтеле или не би ја заборавиле некоја девојка која била сјајна во кревет според нивни вкус. Јас мислам, ајде ќе генерализирам сега, дека повеќето машки не ја забораваат таа девојка со која сакале иднина, нешто повеќе од врска ама им пропаднале плановите од х причини.
Ако више сум искрен, девојката која што ме сакаше повеќе од себеси а ја бев глуп и пробував да спасам нешто што не се спасуваше. На крај останав и без едната и без другата или народски кажано, со таквото во раце. Али у глобала, секоја девојка во која што си бил заљубен, тешко се заборава (со тек на време, некои побрзо, некои не) Време лечи се. Ама лузните остануваат.
И со лошо што се завршиле ги памтам само не по добро а со тие што се завршило со добро уште сум во контакт
Еден период најдобар другар ми беше бившиот дечко. Не ја биваше работата а толку време и емоции инвестиравме во тоа и глупо ми беше да прекинам контакт. А и тој сакаше исто да бидеме во контакт и почнавме да се дружиме и ништо немавме.