Тешко се заборава дефинитивно таа која е добра во кревет а лесно се забораваат куклите што не знаат с од секс. Ова е према мене
и мене ме занима, која ? ај кажете машки дали не` памтите по љубовта, или по сексуалните искуства? ја со тие шо сум се гледала посеирозно, мислам ме памтат по карање, терање инат, добар с ?
Не ја забораваат таа која ја добиле на лесен начин, и ако еднаш добиле од неа што сакале, секогаш ќе и се враќаат бидејќи мислат дека секогаш исто ќе биде.. Имав еден таков, на два три месеци, неколку години по ред ми пишуваше да ме праша дали сѐ уште имам дечко, се додека не го блокирав конечно, и се со приказни дека не е ист, дека пораснал, дека се сменил.. Последно што му пишав е ги знам тие ѓубиња како тебе, мрш.. А ме копкаше дали стварно се сменил, ама немав никогаш желба да проверам, зш верувам дека луѓето не се менуваат.
Искрено мислам дека и кај двата пола е исто. Никој никого не заборава, но од некој те пецка душата, а од друг не. И мислам дека не е љубов во прашање, ниту секс, туку тоа колку си вложил во врската. Ако си ја оставил душата, ако си направил се да успее, а на другиот не му било доволно и направил да се чувствуваш безвредно ќе ти биде криво. И да нема да заборавите, ама нема ни да боли, времето ќе си го направи своето. Да го цитирам Мерлин: "Од нове боли, стара че прочи" - Немам ја оних 18г. #InOrderToBloomYouMustGrow
Најдобриот одговор што го сретнав на темава дефенитивно таму каде имало љубов на прв поглед помеѓу двајца (не мора да било тоа баш прва љубов) но имало огромна хемија, компатибилност во ставови и погледи на живот а врската пукнала поради екстерни причини е врска што најтешко се преболува кога дури и по раскинувањето и кај двајцата останале емоции. Се друго се преболува лесно кога не е обострано може некој да си го сакал и те повреди и да ти раскини но кога ќе се соочиш со реалноста дека не било возвратено на ист начин и со иста мера лесно се заборава таа личност.
Тие што се во dark feminine energy, во исто време сексипилна и фатална, и знае колку вреди, без одобрувања од никој..дрските жени не се забораваат
Mislam deka povekje zavisi od vrskata so si ja imal. Jas sfativ deka mozes da mislis deka imate zdrava vrska zatoa sto nemate raspravi, a ustvari ste ovisni eden od drug i go gubite licnoto JA, mislam deka taa osoba pocnuva fizioloski da ja osekjate kako del od vaseto telo, duri postojat i neuroloski vrzuvanja koi dlaboko ostanuvaat vo mozokot i mislam deka poradi toa tesko se zaborava.