Она која имала цврст карактер , свое ЈАС , не му одела по газ и во врската било се избалансирано и било прекрасно .Ја изгубил поради негова грешка или глупавост и таа ќе му остане во сеќавање.
Е тука морам да признаам се пронајдов јас дефинитивно беше негова грешка и еве после една година откако раскинавме се прашувам ме памти ли воопшто?Зошто никаков контакт немаме од тогаш
Знаев дека ќе се пронајде некој , не некој туку повеќе. Па штом била негова грешка со кое лице ќе се појави пред тебе.А не па да ти пише или да ти се јави.
Ама јас сум будала зошто некако мислам дека може ќе се освести шо направи па ке превземе нешто,зошто порано многу ме изненадуваше кога бевме заедно
Некоја што има свој став во животот, карактер и си е своја, не оди по постапките на некој друг, која е многу слична со тебе и тоа те привлекува да ти остане во сеќавањата и многуте возбудливи и убави моменти проживеани со неа кои не се забораваат.
Еднаш коментирав и сега пак ке кажам,девојка која неможеш да ја легнеш или неможе да ти биде девојка,пошто ке ја памтам? стварно не сте ми јасни,мене лично јас памтам девојка по нејзиниот шарм,женственост,насмевката,да е фина,културна,паметна и таквите девојки никогаш нема да ги заборавам,а не таа што не сум ја легнал,тоа е многу детско размислување.
Колку е неточно,еве јас Камерон Дијаз неможам да ја имам и сега нон стоп мислам на неа,ептен ја памтам,а бре какви се глупости нема да слушнам.
Витомир,ај брате просветлиме Кои девојки тешко ги заборавате а? Значит дефинитивно се сложвам дек тоа е девојката шо мн ја посакувал а не можел да ја имат...цел живот ке ја памтит
Ќе паметиш девојка што ти оставила нешто за паметење. Што можеш да паметиш кај некоја бомба што не си можел да ја имаш? Не е една таква.
Ја паметат онаа со која имале фантастичен секс, во комбинација со нешто што им го допрело срцето, потоа кога многу се смееле заедно и добро се надополнувале со муабет. Се заедно е добитна комбинација за паметење. А тоа дека паметат некоја само ради добар секс, или некоја што не можеле да ја имаат се глупости. Јас така мислам. Цело е кога има се.