Мојата прва мисла кога ке се разбудам е: - Леле што сонував, леле што значе тоа, само да не е нешто лошо оти аман ми е веќе..... белки е добро. тоа е мојата прва мисла кога ке се разбудам, а кога не сонувам ми е подобро...
ми се спие уштеееееееееееееееее!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ааааааааа колку е саат??? ....се разденило! има (сакам сончеви утра) ете така некако наутро ми се редат мислите
Леле... кога дојде.... Ајде вајлд,кога ќе се вратиш ќе спиеш...А да се преправам дека не ми е добро ? Не,не... да не ме запишуваат џабе... Ќе отидам и ќе си дојдам порано ќе речам дека ме боли стомак... Не...не е убаво да лажам... Ајде Вајлд стани... кога ќе дојдеш ќе си спиеш ... А во сабота и недела... Колку е часот ? Уф... ама убаво сум се наспала..
Ако сум прва смена на школо-леле упм колку ми се спие,да смислам нешто и да не одам?Ама ај не мама одма ќе сфати дека ја мафтам,ме познава.Ќе спијам после. Ако сум втора смена-леле требаше да сум станата веќе пред половина час.Сега ќе немам време за се.Ама битно си поспав. Ако е викенд-уфффф ќе ми прсне главата од спиење.Не требаше да седам до толку касно или пак не требаше да пијам ништо. Врти сучи јас само се жалам за нешто.
Кога сум прва смена на училиште.. ооо зошто мораше сега часовникот да заѕвони можеше барем уште 5 минути да почекаа.. кога сум втора смена.. Најпрвин се насмевнам се растегнам и помислам на некој мој сон направен со отворени очи.. За да си го придобијам располозението.. Сабота и недела... Јаоо колку е часот.. Цел ден ми пројде во спиењее.. Галавата ме боли.. уфф подобро не станувам оти ако станам ќе морaм да ја фатам книгата во раце..
Претходниве два дена не можев очи да отворам и првата мисла ми беше -Од каде да најдам оправдание за денес? Денес веќе знаев дека морам да идам на школо па првата мисла ми беше -Уфф добро е барем сонце има надвор