Ako po utroto denot se poznava mislam deka denes denov ce mi bide ispolnet ....mobilniot ne prestana od rano utro
леле какви глупости направив вчера!!!!!!!!! проклета вотка ах уште ми е лошо......леле морам да станам, да се отрезнам упм...
Се борев со огромна змија ... кога се разбудив и тргнав за на работа истата пред кола ми се најде замалку што не ја прегазив ,жената мафташе по мене со раце и нозе. Боже.. не можам да се отргнам од новава сосетка , ме измерка од глава до петици и замерка ми најде, сандалите од вчера поубави ми биле,а и тој парфемот ми бил поубав ,утре пак од тој да ставиш ми вели . Ова за во темата соседи трба да оди -но со таа мисла си дојдов наработа и сега кога се присетувам ми се смее .До каде се стигнаа луѓево свој леб јадат туѓа брига водат.
Уффф 7 часот морам да станам за во амбуланта За да земам потврда дека сум здрава хахаха за во интернат
Мене утрово ме разбуди домашниот телефон и јас викам МАМА И ТАТО ЌЕ СЕ ЈАВАТ .. И после викам АМИ МАМА И ТАТО НЕ СЕ ДОМА
Сабајле ми беше: добро бре, знаеш дека сум спанка, кој ден по ред ме будиш од 9? А? И станувам да ставам кафе за неа, а воедно и за мене