Мораше ли сега да ѕвони,кога ќе си дојдам ќе си легнам(секое утро тоа и кога си дојдам пак не си легнувам)
овие вечери скоро секоја вечер сонувам глупости па кога ќе се разбудам си 'велам ова беше само сон уфф' ова сабајле бев прва смена па ми се спиеше малку ненормално па цел ден како да го преспав и со душа чекав да се вратам домаа
штом станувам си велам „Кога ќе си дојдам од школо, што убаво ќе си се наспијам“ колку и да спијам секогаш сум ненаспана
Зоштоо морам баш сега да станам кога ми е најубаво и најтопло?? Уфф колку ми се спиее пусто школо мора да се трпи,ајде уште еден ден па викенд
НЕ СТАНУВАМ СЕГА секогаш алармот ми е направен да ѕвони рано зашто мн добро знам дека нема да станам после првото ѕвонење така да после 1-1ипол час и после 2-3 ѕвонења разбудена сум
Зависи од денот. Ако сум падната во некој тежок транс поради недоволното спиење од 3 часа, предозираноста со кофеин и слично, прво што се прашувам е кој ден сме, колку е саат, зошто сум го навила алармот и дали е вечер или сабајле. Обично кога ќе се разбудам низ главата ми поминуваат слики за тоа како треба да ми изгледа тој ден, кои обврски треба да ги извршам и слично. Нормално, прво правам планови за тоа како кога ќе се вратам дома ќе си легнам пак и ќе се изнаспијам