Прво што помилсив денес беше зошто не можам да спијам мнооооогу долго, да замине еден период на досада и исчекување? И посакав да е се како што треба!
Прво што помислувам колку е часот...после само колку не ми се станува и колку сакам да го преспијам овој доооолг и монотон, непродуктивен период...
Utrovo se razbudiv so mislata kolku obvrski imam a ne mi se stanuva mi se pospiva ama toa ti e ...legnisi porano i stanisi posvez,I si velam stavisigi na tebe i pravec narabota itaka nisto ne mi se gleda
Секогаш различно , не знам зашто. Еве денес си помислив дали да облечам хеланки за во школо , бидејќи вчера носев и ладно малку ми беше
Обично наутро сум во трка со времето,па за некои револуционерни мисли немам баш време,а за глупости пак уште помалку.Затоа слободно можам да кажам дека не мислам ништо одма по рабудувањето,си го штедам мозоков и му давам малку време за адаптација. Дури и кога би постоела некаква минимална мисловна активност,би можела да се сведи на некои планови и стратегии како поефиикасно да го искористам времето за спремање и да го скратам како би можела порано да пристигнам на посакуваната дестинација..........ама не,најчесто си се спремам механички и не уклучувам мозок пола час по разбудување.
утрово се разбудив со мислата -колку обврски ме чекаат денес а не ми се станува во последно време сум мрзлива и не наспана па ми се може зошто да не
пак чука и ме рзабуди пи*ка му матер!!!! за инат од 7 наутро се разработуваат "вредните" комшии и почнуваат со чукање и стружење....ко да неможе после 10 да се работи и + се влечкаат за ситна работа секој ден по 2 саати наутро ми вреват
утрово првата помисла ми беше: кој ке иде сеа на ....... после а ако не пијам кафе ке имам повеке време за спремање
јас утрово си помислив уфф каков ужасен сон, кој ли ќе станува сега треба цел ден да се думам, да можев цел ден да го преспијам и да го заборавам сонот
Зависи кој ден и какви обврски ме чекаат ... Но, скоро секој работен ден од неделата станувам со помисла како да го организирам времето, и се обидувам да најдам време за самата себе ... а можам да кажам од лично искуство дека никогаш не ми успеваат тие замислени планови, затоа што некој во текот на денот ќе ми ги промени, ненадејно