Првата мисла што ме штрекна денеска и што уште ја паметам. „Леле колку е часот? Што е таа врева? Ајде нека е 8 за уште малку да си поспијам. Кој бучи толку ми зададе главоболка?!“
„Одам одма“ и станувам по саат време и не одам кај што требаше Ќе ме испоубијат некој ден, станав непослушна
Понеделник - петок: У пм пред 5 минути легнав одма ли да ставам??? Еднаш snooze... Втор пат snooze.... Трет пат - Цимерките "Ставај ќе закасниме" Сабота - Недела: Ммммм се изнаспав
Првата мисла ми беше:колку беше лудо вчера и втора аууууууу колку ми е лошо на стомакот, никогаш више не пијам толку, па вода ми се пиеше... па се сеќавав на вчера кои глупости ги правев. И втора мислам колку ли само треба да учам денес, уште една недела и колоквиумииииииии
(кога е петок) аајде само нека заврше шести час и да почниме да се организираме инаку другите денови;леле коилку имам само за учење
Денес кога се разбудив прво што си помислив беше тоа колку е часот, бидејќи вчера со другарка ми се договоривме порано да станам и да пиеме кафе затоа што таа требаше да си оди (во градот каде што учи).