Леле бабоооооооооооо па не мораше да ме разбудиш од 7 и пол, имаше време за се па, ееееееј ти, жено неразбрана
Во последните неколку дена се будам со помислата... уффф уште колку ли денови ќе се будам со истите обврски? аман нека помине веќе!
Од дното на душата го мразам алармот ! Не сакам во школо , не сакам бре Затоа што повторно не научив, а и избегнувам блиски контакти со класната , борчам оправдание.Тоа во нормален работен досаден ден
Кој, што? Ало? Еј, спијам... не, не е тука... ајде чао... А? Врне? Уф, ама сум се наспала... а да станам? Или не? Да станам? Да? Ајде. Леле благо сакам. Политанки мои, доаѓам!
Kad Ustanem Pred Skolu......RAZMISLJAM.........Dali Da Se Umijem Ili Ubijem..е ова ми се врти во глава и ми иде да си се откажам од школо, да си купам 10 овци и да си одам на ридот да си ги пасам. Чист воздух,млекце што ми треба повеќе Ама најозбилно ме убива оваа прва смена..цел месец веќе Дајте втора смена
кога сум на работа [леле пак се успав]и станувам нервозна кога не сум пак се оптегнувам колку можам по природа сум спанко