Pa vaka.......obicno svajcarski sat kaj mene e moeto kuce....imeno toa me budi, me kasa za noga, me vlece po pigamite, kosata....taka da prva misla mi e : AJ MOR BEGAJ......EEE GJUKELA EDNA BLESAVA, SEGA TI TEKNA DA ME STANVIS????....
денес-леле часот е 7 и 30..закаснав за во школо...уффффффф ама денеска имаме мала екскурзија..нешто како излет..ама не одам... што да правам ми се спиеше? а инаку се може мене да ми помине во глава..секој ден различно..
прва мисла сабајле конечно ми заврши семестарот јеееееееее ,но после тоа ми текна колку испити ми останаа па се натажив не е фер
Prvata misla koga se razbuduvam mi e : Kolku mi se spie koj ke ide na rabota,a plus koga ke ni kazat da ostaneme prekuvremeno e togas teram sve u p....majcinu. Rabotime preku vreme a ne ni go plakjaat pa od zgora i nedela.Sto da kazam gazdite si nasle budali koj ke gi koristat da im rabotat za dzabe i toa so blagoslov na vladata zatoa sto gi stitat niv mesto nas.Pa kade e toj sindikaat?
сабајлево си реков , еј бе ја конечно се наспав ехх добро ми дојде спиењево, сега штубо ми е топло ме мрзи да станам ама мора да одам да видам што има на фемина
Денеска мислев дека сум станала мнооооогу рано мислев дека е 6 саат негде Али времево ненормално ме заеба од дождов и надвор темница жива И така јас си го утепав цел ден во спиење И пази уште не сум наспана . Ех скапано време...ама пак и не си скапано... Ме потсетуваш на Твајлајт, на совршениот Едвард, и ми се приспива за да си продолжам со моиве фантазиии али ако си легнам амин станување А сакам, само неможам...имам важна работа денес хах да не бидам оф топик сабаљево си помислив: ОО прв пат во мојот живот станав во 6 часот И пак си легнав