Проклет да е капитализмот! Пак сите дома, а јас на работа. И што ми требаше пак вчера да губам време до 1? Што не си легнав порано??? Ајде, ајде, доста се жалиш, станувај и оди на работа. Пред 6 месеци пекаше да ја добиеш работава, а денес не ти се станува!
Денес прва мисла ми беше дека морам да одам малку да прошетам низ градов. Убаво време, добро друштво, слатко кафе, идеме во парк!
секогаш ама баш секогаш прва мисла ми е да станам да се напијам кафе,просто одвај чекам да се разбудам за да се напијам утринско кафе тогаш ми е највкусно.тоа ми е движечка мисла за будење од кревет.
Аај уште малце.... уф стани бре печката исклучи ја, пекол е во собава! Ах леле како не ми се станува (ова дека за учење имав).
море и на богатите не им лесно.....ццццц.....цел ден појма да се немало што да се прави,ајт да си поспијам уште малку,по после ке размислам што да правам,па може и до Солун на кафенце да одам,ако не ме смрзи
Што ѕвони алармот у сабота??? Бреее каква грешка! А сабота е? Не е сабота??? По ѓаволите (ова е замена за нешто посочно), како не е сабота???
Неееееее!!!!! Ама што било убаво вака без ќебе да се спие... да си знам за друг пат. ... Ауу 11. Чекај да одам да го разбудам.
Аах, колку те сакам! .. и после неколку секунди мислење на него, АЈДЕ РИПАЈ ОД КРЕВЕТОТ ДЕНЕС Е ТВОЈ ДЕН!