... или (а тоа го мислам обично преку викендите) Што направив сношти се изглупирав или не, лелее, абе јас излевах ли вчера или дома си бех, е стварно не се сеќавам... и накај 17:00 ке ми текне шо как беше вчеравечер
Денес прва мисла ми беше I wanna be a billionarie so fricking bad, buy all of the things I never had, најверојатно сум ја сонувала па ми се уврте од сабајле.
за овој ден денес...првата мисла ми беше...јас имам 17 години и секогаш прво нешто на што ми текне е на мојот дечко(на тоа колку многу го сакам ) и секако што ке треба да правам откако ќе станам....
ееее дошло сабајле ми се спие сакам кафе ме мрзи да станам што да облечам? побрзај ке закасниш на буска ке касниш на факс...
(ова кога погледнувам во телефонот да видам колку е саатот) и првата мисла е- Сеси стоко една пак си се успала, сега пак треба да се брзаш за да стасаш, до кога вака, до кога
Е кај сум бе, не помнам дека тука сум си легнала?! Не, стварно, понекогаш ќе си легнам пред телевизор и ќе си задремам и после одам во детска ама заборавам што сум направила.
Леле, очигледно многу ги стегам очиве додека спијам. Подуени како на жапче ми се, како на желче. А и другарицава гледам разбудена и повторно ги пуштила старите добри песни. Какво прекрасно утринско будење во 2 попладне