Колку е саат, ми се спие, кој ќе ми направи кафе....каде се сите, каде сум јас.... Да, имам и такви денови
зарем е 7 саат??? имам уште 10 мин да поспијам, 'snooze' пак ќе ми се јави ... скоро 7 и 30... не, не вака не може, од утре ќе си легнувам на време
се разбудив и тргнав да се облекувам онака поспана и не видов дури колку е часот, кога гледам надвор темница ,гледам сатот 5, викам леле ќути имам барем уште 1 саат, и после 1 сат , лелее зошто мора да станам кога ми е најубаво и кога најмногу ми се спие?
Мојата прва мисла беше ...после два дена се наспав... долгата релација ,патот и воланот ме истоштија....
Ајде,уште денес и утре...после ќе спиеш колку сакаш... Аха,да,кога немам обврски во 6 да станам нема да ми се спие!!!!
Ајде Лукс уште два дена издржи, после мала пауза, па уште 4ри дена и после одмоооооор спиење колку сакаш.
Ej kako uspeav pak da se uspijam da go isklucam alarmot spiejki ............ ama pa dobro e uspeav pak se da zavrsam navreme i bolje sto si pospav barem nemav podocnjaci za na kafe so simpatijata (so ova simpatijava ko prvace sum simpatija be eee nesum tacna)
Секое утро се будев и си мислев -Има ли резултати на фак? сега кога знам дека има,незнам со каква мисла ќе се будам ај утр ќе ви кажам...