Ако сум прва смена на работа - ќе си поспијам кога ќе си дојдам дома - инаку ова го реализирам само 2% на годишно ниво, значи си го стартувам денот со лага, . Ако сум втора смена на работа - у ПМ кој ќе дочека да дојде 9 часот навечер - 21, де ! И одговорот е еден - ќе морам јас да сум таа и го давам со ваков поглед во комбинација со усте собрано како да изело нешто екстремно кисело.
Ако е некој работен ден мислата ми е: Кој проклетник го создал училиштето?! А ако е сабота или недела: Вииииииииииииииииииииииииииииииииииииии ииииииииииииииииииииииииии ииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии иииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии иииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии иииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии ииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии иииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии иииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии иииииииииииииииииииииииииииииииииииииииикенд
Odma koga stanuvam si viam :" NE MI SE IDE VO SKOLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO" [mod-kirilica:3v07gn8g][/mod-kirilica:3v07gn8g]
последниве 3 недели ова ...ОУ МАЈ ГАД пак треба да се учи :geek: :geek: АМАН колоквиуми побрзо поминувајте ми се шета!!!!!!
Ајде да видиме кој е сега покакан и на кој му се цица ... Вришти по силно не те слушам добро... На Мартинчо???
Кога ке ме запроси , кога ке најдам работа што стална , а не сабајлечки јавување и ајде има протеза за редење ... само по потреба
Oh shit, пак ли сум си играла со перницата? Прва мисла...? Први мисли - може. Што да јадам, па после јадење што да каснам, па после каснување што да грицнам... ...
Обично, КОЛКУ Е САААТОООООООТ? а потоа додека се рашенувам: Господе, Ти благодарам што ја видов светлината на Сонцето и ова утро
Денес прва мисла ми беше дали ќе издржам да се довлечкам до факултет и дали ќе бидам способна за полагање после 3ипол саати спиење, ама алал да му е на тој што го измислил ова Ness кафево, без него немаше да ми функционира мозокот!