Се надевам дека не ми се вкочанил вратот. -.- Секогаш кога спијам вратот го виткам под чуден и искривен агол па секогаш кога ке се разбудам не можам да го мрдам
Обично сум временски дезориентирана , така да првата мисла ми е Колку е часот(?! !?)Втора - Кај ми се цигарите?!? Трета-Дали случајно некој го допил кафето , па ке морам да одам да купам ...
Гууд морнин саншаајн, ај лав ју вери мач Ме мрзи да станам, ај уше малце да си го продужам сонот.. И станувам ко војниче коа ќе ми текне дека кафе ми се пие и денот може слободно да почне..
денес денот кје биди убав, впрочем како и секој од кога почна распустот.. (позитивни мисли за позитивни денови ) и Оп на десна нога станвам.
прва мисла......морам да си ставам попријатен аларм а кога ќе ги здогледам сончевите зраци низ ролетните се тргнува на подобро
Денес прва мисла ми беше : ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ СЕ УСПАВ И еве сега сум си домче и дремам на Фемина Мач лав грлс
Денеска на пример ко станав прва мисла ми беше,леле сончево е надвор и одма позитивна енергија си добив уште од сабајле