Се трудам да не мислам многу кога ќе станам! Во последно време, апсолутно немам прва мисла. Имам втора - физиолошка И трета - кај ми е мобилниот?
Е сега не станувам, ќе поспијам уште пола саат и така за никаде не се брзам денес. после тоа ај да станам да си го наместам креветот, да видам кој каде се и да видам што треба да правам.
После долгиот пат ...деновите поминати надвор од својот дом ... се разбудив со мислата... колку ми недостасуваше мојот дом ,ова небо ,овој народ и насмеаните лица на моите блиски.
Уф како ми се спие..ај вечер порано ќе си легнам за сабајле да не ми се спие толку и ова школово незнае втора смена да стаи И за 5 минути се расонувам али тие 5 минути ми се смрт
Благодарна сум ти ГОСПОДЕ што денес се разбудив, дај ми сила да го издржам и овој ден, дај ми моќ и трпение за се` што доаѓа да го исртраам и се справам! Моето семејство во срек`а и здравје да го мине денот!
станувам , гледам на саат и викам: Браво, се надмина себеси, спиеш 12 саати! ај сеа стани, и прави нешто корисно.
Алал да ви е , јас цела вечер не заспав од тоа ураганот ролетни креваше ветрот, и таман заспав, се уклучи алармот на телефонот.