Ми се спие уштеееееее!!!!! И одма помислувам дали станало моето златушко и колку сум среќна што и тоа утро сум се разбудила имајќи го него во мојот живот. Незнам зошто но секое утре мислите ме водат прво кон него
1.добро е што било сон 2.ајде станувај,доста е 3.дај боже да биде убав ден исполнет само со љубов и среќни моменти.... таги,несреќи-ИШ!
Ех да можев да поспијам барем уште 5 минути..и сфаќам дека мора да станам па се фаќам за мобилниот да видам дали ме барал некој или дали има некоја поракичка
Доцнам ? - Не. Само да ги одморам очите малце. . . . Доцнам ? - ДОЦНАМ! и скоро секое утро е така - првото нешто на што ќе помислам е да си ги одморам очите после спиење, нормално - мора да имам некоја црногорска жичка, мајке ми!
Откако ќе ме разбудат, да се разбереме. Си помислувам дека - АЈ НИД МАЈ БЈУТИ СЛИП -, пресметувам колку саати сум спиела, сфаќам дека се малку и се нервирам.
Ај ќе полежам уште 5 мин. и после иде а што ќе облечам сега за на работа, и морам да станам за да не каснам
Denes.... ubav den! Pa denes mi e rodenden!! Ajde da sttanam da se organiziram za vecer,zatoa sto imam kosarka za gledanje,ke go dobijam najubaviot podarok od Madonija,toa e pobedaaa!!