лелееее кој ќе се средува И првите 10 минути лежам и ми иде втората мисла лелее ама ме мрзеее. После некоа минута третата мисла лелеее ама ќе каснам, и таман за 15 минути почнувам да се средувам и сум намрштена како литл бед девил и после таман кога излевам од дома, ај пут а смајп он мај прити фејс
најпрво (Боже ти водиме и биди со мене ) а потоа следува кој да се средва за на работа и кога ке појдам до кај мајками денес хехех
Мало да расчистам па кафе и фемина тоа му ја мислам за тие неколико секунди е тек после женска глава се и сешто мисли дур се нервирам
Зошто не си легнав порано? Не ми се оди денес на училиште. Овие се задожителни преку неделата Викенд: Шо убаво си се наспав,обожавам викенди
Зошто сум го напраила алармов да ми ѕвони кога е викенд? После 2-3 секунди се соочив со суровата реалност дека уствари е вторник и треба да станам за на работа
Обично преку недела кога ќе станам : Лелее ич не ми се иде у школо... Да ти е*ам и школо и се и др такви сл пцовки А преку викенд : Лелеее конечно викенд јес јес деенес цел ден сум слободна
кога имам обврски: лелеее неее не ми се станува, аххх морашели бе баш денес вакви обврски кога немам: не мислам ништо едноставно можам да медитирам саат време у кревет да не се помрднам
„да иде и школа и професори и сл за*банцие у 9 ***** ******** ! “ кога сум слободна: „Оу јеааа, сг ке еду цел дн, па ке иду на утакмицу да потрошу калориее “