Дали сонот е реалност.. :/ многу се внесувам во соништата и кога ќе се разбудам ми требаат добри 10 минути да се соземам вчера сонував цели 3 сообраќајки
Обично немој ме буди па првата мисла ми е Ај ќе се правам дека спијам да ме остават на мира да си полежам Иако има исклучоци некогаш се штрекнувам веднаш станувам и ќе ми текне на нешто и тоа е правата мисла.
Си мислам “Колку е саат, пак ли се успав’’, а кога треба за негде да станам ептен рано, кога се будам, незнам кај сум и ми треба време да сфатам зошто треба да станам и каде треба да одам толку рано
Из дис хел ?! Пошто сега пред малку станав од дремење, првата мисла беше, абе како ме оставиле да спијам во фотеља
Ммммм конечно наспана Станувај Хипи на појадок и не заборавај бојлерот да си го уклучиш. Редно е да се избањаш
прва мислам коа треба на школо да одам у 7 сабаајле : Дал да се умијем ил да се убијем а општо прва мисла ми е ... шо има за јадење haha
“лелееее колку е саат? уфф... ај нема да каснам, уште 5 мин па ќе станам“ и после 5 мин .... “лелееее пак ли... ок се разбудив сега и ќе станам“ после 20 мин (веќе доцнам) “аааајде бе пак ли ќе каснам...уф сега немам време ни да појадувам дома, ке мора да купам нешто...а што да облечам...лелеее пак доцнам“ Во денови коа не сум обврзана да одам некаде-на факултет, првата мисла ми е “ уууфффф конечно наспана, ајде да видам кај ќе се шета и што ќе се прави денес“ на ....можеби вечер на
Не сакам да станам од креветов.Тука е топло а надвор ладно. (и ќе подадам раката за да видам колку е ладно )