Денеска - Лелеее, се успаааав!!! И после 2 минути, е добро де, не треба никаде да одам, ај да си поспијам уште малце
Да му титнам на саканиот дека сум се разбудила уште не отворени очите рошкам под перница кај ми е мобилниот за да му звонам а потоа, можеби и пак ќе презаспијам којзнае
Преку учебна година: А да не идам јас денес во школо ? Преку распуст : Ај нека се стемни за да излезам
прва смена: лелееее после коа ќе дојдам од школо коа ќе му ја легнам, не бе ај да си станам ќе си надохнадам после, не бе ај уше пет минути, не бе ај ќе станам.... додека маајка ми не ги распее гласните жици
аУф кога беше така повеќе ладно и снег кога ќе се разбудев си викав лелее кој ќе мрзне и кој ќе оди по ладново исто така на мачорот мој мислам секое сабајле кога се будам и си мислам што ќе ми донесе овој ден
О неееее!!Пак у школоо..Господе у Пм нека иде!! После коа кје се вратам одма кје спијамм.. а за викендии.. Лелел закаснив за у школо..колку сум глупа сабота/недела ее!
Денес: ех, шо убаво недела, ке си поспијам уште малце. По 30 секунди: е у пм утре сум во школо треба да учам по 10 секунди: еј, утре сум втора смена, утре ке учам...еее сеа ке спијам цел ден