“Што ли ме чека денес, дали повторно и овој ден ќе биде како и секој - монотон„ ... Обично вака мислев некогаш... Ама пошо сеа сам замјенила ден за ноч... Обично се будам кога се стемнува и си викам... дали Повторно и оваа вечер ќе ја поминам пред Пц нацртана
Првата мисла после долго спиење е причина за вашата среќа...или болка. Па сега вие видете кој прво ви паѓа на памет Да не бидам офф мене ми текнува дека некој ми фали и ....
Moра да станам, не заспивај, станувај...! А додека се мијам заби мислам колку убав би можело да биде овој ден... Бидејќи ако наутро кога ќе станеш не го започнеш денот со некоја позитивна мисла, целиот ден ќе ти биде монотон.
Секогаш се насмевнувам кога ќе станам и ми текнува на некоја многу убава работа што ми се случила... се смеам во кревет како зелена!
Флегма И понатаму се разви во контрадикторен монолог во кој водеше мрзата 1 : 0 . Педерски поразена желбата да бидам одговорен академски граѓанин и да посетувам настава. Марш бе, јорган преку глава ми се спие. -Опрај се жено. Стани , влечкај се ако треба ! Оди заксини се , шлакни две раце вода ќе се свестиш. -Немој да ме јебеш бре, уште не обденало. За некој пола саат ќе размислам дали вреди патот до нужникот, а не па за потаму. -Стани, понашај се , клошарка една. Ќе те истепам. - Физички е не(правилно)возможно, ама шамар е соодветен одговор на сите реторски прашања во успана состојба. Е ЈБГ станав се накитив , седнав на постојка.Арно ама ем автобусот доцнеше, па и јас со него, се решив за рикверц метода и се вратив од кај што дојдов.Во дувлото темно. Спиев цел ден.
Колку е саат? Која дата е? Работен ден е или неработен? Каде е кучето? Дали требаше да одам некаде? Дали сум на пилатес? Дали се станати другите? Што има за јадење?
дали станувам од ноќното регуларно легнување или од преспивањето поручек и си викам И овој ден треба да си го направам убав