Кога ќе ме разбуди некој тогаш.. Ми се спие уште ама морам да станам Колку е часот.. Или пак ден кога ќе ми помине без нервози..
Ајдее уште малку- иде петок ќе се наспијам Секое утро се будам со мислата уште 4,3,2,1 дена до петок..
Од денес ли требаше диета да почнувам? А јадев ли стварно Најлепше жеље или тоа беше само сон? , помеѓу другите работи.
Мора ли денес да одам на факултет и леле заборави да си ги испеглам алиштата за утре (ај ќе носам нешто што не се пегла и така се додека не ми текне навистина да ги испеглам) а тоа најчесто го правам викенд се од еднаш пеглам
Морам ли да одам на факултет, Досадни се првиве предавања, ај ќе појдам кај 10 некаде.. хаахха арно ама ми се засладува спиењето и топлиот јорган и тој ден воопшто не заминувам... Ако ме мрзи ко ќе ми заѕвони алармот знам дека пропадна планот за на факс...
Паа кога се разбудам бидејки тогаш ми звони алармот за на школо првата мисла ми е: -Лелее несакам да одам на школоо... Барем уште 10 мин. А општо: -Охохо сега што да јадам... хјахааха