1. б 2. в 3. в 4. б 5. а (или б) 6. б (инаку не планирам да имам други миленичиња) 7. а 8. в 9. в 10. в
1.в 2.а 3.б 4.б 5.б 6.б(сакам и риби да си земам) 7.а 8.б 9.б 10.г Сакам куче,ако живеев во куќа ќе си имав едно.Иако не сум голем фан на кучиња
Еве ти и за тебе Цвете. Расиве не ги има во Македонија, но ај.. Бордер Коли Полски Овчар Американски Воден Шпаниел
[quote="mil4ence] 1. Која големина сакате да биде вашето идно куче? в)Средна 2.Колку енергично сакате да биде вашето куче? б)Џогер(да сака да трча, но не премногу) 3.Колку време ќе можете да посветите за шетање на вашето куче? а)30-45 4.Колку често ќе можете да играте со вашето куче? б)Неколку пати на ден 5.Колку љубезно сакате вашето куче да биде со вас? а)Никогаш да не ја напушта мојата страна 6.Имате ли други миленичиња? а)Да, па важно е дека кучето треба да се сложува со другите миленици во куќата 7.Колку подучливо сакате да биде вашето куче? в)Не многу, немам време за да го учам трикови 8.Колку заштитнички сакате вашето куче да биде настроено? в)Малку до николку, не ми е потребно куче чувар 9.Колку време можете да посветите на нега на крзното на вашето куче? б)3-5 пати неделно 10.Во каква клима ќе живее идното куче? г)Живеам во крај каде е топлдо преку лето, а ладно преку зима, па кучето ќе треба да ги толерира и двете температури [/quote]
Англиски Кокер Шпаниел: Американски Кокер Шпаниел: Англиски Кокер Шпаниел: Ирски Сетер: Англиски Кокер Шпаниел:
Спојлер Имам јас мислење тука, ама го сменив мислењето 1. б 2. б 3. а 4. в 5. а 6. б 7. б 8. б 9. б 10. г
Имам кученце веке, можеби е непотребно мислењето ама само сакам да кажам дека темава е супер и ептен корисна за сите што сакат да си земат куче. Најубаво е времето поминато со кученцето што те сака повеке од се