Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Која е најчудната работа што некој гостин ја направил кај вас дома?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Ajronmen, 22 февруари 2022.

1. Adorabela

Adorabela Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2019
    Пораки:
    1.014
    Допаѓања:
    2.070
    Smeem se Al plache mi se e muabetov:rofl:.....a pilenceto barem dobro beshe zgotveno:wasntme:?

На simoncelicius, cresa-jagoda и nevermet18 им се допаѓа ова.
  2. nevermet18

nevermet18 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 мај 2014
    Пораки:
    5.227
    Допаѓања:
    13.199
    Супер беше, таман да те разјаде. :D

На sweet&girl, simoncelicius, Amelia и 3 други им се допаѓа ова.
  3. cooll

cooll Популарен член

Се зачлени на:
    25 април 2010
    Пораки:
    3.025
    Допаѓања:
    10.523
    :o

Како успеваш да ги поднесеш?

На simoncelicius, Konfetka, cresa-jagoda и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  4. nevermet18

nevermet18 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 мај 2014
    Пораки:
    5.227
    Допаѓања:
    13.199
    Не се лоши луѓе, цел живот ги знам, и во добро и во лошо сме тука едни за други ама женичката си има некои лоши навики, на моменти ми иде на нерви. Ама навикната сум, не ѝ замерувам многу.

На simoncelicius и cooll им се допаѓа ова.
  5. VDT2906

VDT2906 Популарен член

Се зачлени на:
    4 август 2017
    Пораки:
    4.307
    Допаѓања:
    19.642
    Друг пат кога ти ќе им одиш на гости почни како они што прават, може ќе им текне веќе да не се однесуваат така. Да видат кога некој ќе им пребира и бара преку леб погача. Ако ти каже нешто ти речи и па ние така сме навикнати по дома. Може ќе им текне ама може...очигледно или срамот го изгубиле попат некаде или пак премногу се чуствуваат блиски и како дома кај вас.

На simoncelicius, Konfetka, GirlLove и 4 други им се допаѓа ова.
  6. edna_malecka

edna_malecka Популарен член

Се зачлени на:
    15 јануари 2018
    Пораки:
    3.894
    Допаѓања:
    14.701
    Уништување плочки, чешми со крв а ламинат ѕидови врати со повраќаници за тебе е најдобар? :o
    Пијанчење да незнаеш кој си ни кај си за тебе е најдобар? :o

На simoncelicius, cresa-jagoda, lovemmee и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  7. Ajronmen

Ajronmen Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2021
    Пораки:
    2.170
    Допаѓања:
    8.876
    Втффффф

На pilemile му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Ugly Duckling

Ugly Duckling Форумски идол

Се зачлени на:
    16 август 2018
    Пораки:
    3.608
    Допаѓања:
    43.118
    Мислам одговара на темата.
    FB_IMG_1661341987445.jpg

На Lavender4, Discovery, awkey и 16 други им се допаѓа ова.
  9. anggell

anggell Форумски идол

Се зачлени на:
    2 ноември 2011
    Пораки:
    5.511
    Допаѓања:
    10.572
    Последно врв беше кога децата земаа да кршат играчките на син ми, а родителите си седеа со скрстени раце и ми кажуваа како нивните деца немале ниту една здрава играчка. Додека кршеа ниту да им се скарат, да ги отргнат, буквално ништо!
    По две минути откако ни влегоа дома, беше како бомба да паднала, син ми имаше ваква фацичка :o и не знаеше ни што да прави, ниту како да реагира. Додуша ни јас не знаев како, не ми беше верно на не културата од родителите, ај децата немало кој да ги научи ама возрасните..
    Кога си отидоа од нервоза се изрибав затоа што ми беше и расфрлано и извалкано, а уште помака ми беше што син ми е педантерија, никогаш ни свое нема кршено а камоли туѓо. На крајот и тој се изнервира и почна да им вика не ги фаќајте тие играчки се,, расипани,, да заштити барем нешто :lol:

На Alex.T, Осе, Meddy и 2 други им се допаѓа ова.
  10. nextredstyle

nextredstyle Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јули 2018
    Пораки:
    16.157
    Допаѓања:
    125.016
    Си требала да бараш да ја платат штетата.

На Осе, cresa-jagoda и anggell им се допаѓа ова.
  11. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.634
    Допаѓања:
    22.049
    Ми украде украс. Цената не му беше ни 40 денари ... болест не бира

На Осе му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Vanilla15

Vanilla15 Популарен член

Се зачлени на:
    29 мај 2019
    Пораки:
    1.115
    Допаѓања:
    3.253
    Другарка редовно ми фаќаше се од лични работи. Немам проблем да поделам ако побара, пример парфем еве, ама ко ќе дојдеше и ќе си шлапнеше ролонче просто солзи ми одеа од нервоза :@
    Истата таа заминати на базен, јас си носев купаќи плус, секогаш носам, во една торба наместено, ми ги земала и ги облекла да не седела со мокри... мислам, ќе ти дадам фустан, ама купаќи зар, исто ко гаќи да мењаме :drunk:
    Фрлав се отпосле, да не ме мислите :rofl:

Другар ми ја скрши вратата во вц, забораил дека заклучил, и ја скрши за да излезе, најверојатно мислел некој му ја држи од надвор ли, појма неам :wasntme:

Нова Година, собрани кај мене, напиени, викнато такси да одиме в кафиќ, другарка неможам да ја најдам, таа со мувач в спална кај моите, изгубив живци, затоа што куќата има 4 соби плус спални, детски да ги речам, и напоменато беше кај моите никој да не влегува, знаеа сите, да беше во која било друга соба, ич немаше да ми смета, што сакаа нека праат, ама можеа да го испочитуваат тоа, и двајцата знаеја и ко за инат таму

Друга другарка беше дојдена на спиење, не поднесуваше баш алкохол, и и го земав пиењето ама џабе, повраќаше низ прозор цела вечер, пола низ прозор пола на ѕид, на ламинат и така
    Не и замерив многу ама не е правилно според мене, ако не сум дома, ќе се воздржам од препивање, па, би потонала в земја ако повратам кај некого :(

Цимерката редовно ги шлапаше ѕидовите со пудра затоа што не миеше раце после шминкање, а на глет тоа лепи, гајле нема :D исто така секогаш си легнуваше со шминка, нема да ги прежалам некои јастучници што никогаш што не успеав да ги исперам :D

Му дојде ред и на бившиот :rofl:
    за вц во нема да го оговарам, забрането стана во темава :rofl:, ама господинот сам по свое, повикал друштво кај мене в стан ?!
    Мислам ајде ако ми е океј и мене, се знам со луѓето, па и да не се знам ќе се запознаеме ама не да влезам од работа, скапана, а станот да ми е полн непознати луѓе :@
    Чурев и му реков да им рече да си одат, како знае и умее, како што ги викнал, така да ги испрати

Ако ми текне уште, ќе допишам :D

На Justicija, Alex.T, Lavender4 и 6 други им се допаѓа ова.
  13. Puellapulchra

Puellapulchra Истакнат член

Се зачлени на:
    23 август 2022
    Пораки:
    2.583
    Допаѓања:
    7.546
    Кога бев мала, доаѓа братучедка ми и нит ме прашува нит ја видов, почнува да игра и ми го расипа сонито. Неможев да го прежалам. Сеуште ми стои во гаража.|(

14. Mnik

Mnik Популарен член

Се зачлени на:
    19 март 2021
    Пораки:
    2.074
    Допаѓања:
    9.670
    Јас имам една многу гадна роднина. Значи кога иде на гости, после неа смукам, бришам, перам флекери кај шо седела. Све и паѓа од уста, брза, лакоми да изеде што повеќе, околу неа кокошка да пуштиш. Нема општи хигиенски навики, а ни култура богами. 2 пати и е десено да ми го прогнаси вц-то шо вика мм како од љубомора или инает зошто е ново. Првиот пат менструација и имаше потечено по шољата, до чергичето, па рибав, чистев, вториот пат на капакот на кантата имаше убав траг од измет оставено, што реално нема шанси да не приметиш дека си го направила, па мајку му барем избриши со тоалетната. Одвратно.
    И сега кога и да се самопокани, ја одбивам. И децата и се такви, ама ај ќе речеш деца се тоа.

На Justicija, Waverly Raven, Puellapulchra и 3 други им се допаѓа ова.
  15. Maaaaaaaaar1

Maaaaaaaaar1 Истакнат член

Се зачлени на:
    31 мај 2022
    Пораки:
    245
    Допаѓања:
    357
    Фуј...

На Mnik и Puellapulchra им се допаѓа ова.
  16. FridaodaMk

FridaodaMk Популарен член

Се зачлени на:
    28 јули 2020
    Пораки:
    3.370
    Допаѓања:
    11.990
    :puke: лелеее:puke:

На Mnik и Puellapulchra им се допаѓа ова.
  17. Puellapulchra

Puellapulchra Истакнат член

Се зачлени на:
    23 август 2022
    Пораки:
    2.583
    Допаѓања:
    7.546
    Мојата реакција :puke: буквално

На Mnik му/ѝ се допаѓа ова.
  18. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.254
    Ќе ти велев да не ја прибираш поќе, ама веќе си го решила тоа :whew: :D

На Mnik му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Mnik

Mnik Популарен член

Се зачлени на:
    19 март 2021
    Пораки:
    2.074
    Допаѓања:
    9.670
    Даа, чим мм ми рече кога ќе иде пак најлон постели по цела куќа, што останува друго:rofl:

На WildMk му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Lovey

Lovey Активен член

Се зачлени на:
    9 август 2022
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    52
    Najcudna rabota gostin so mi ja ima napraveno ,e moj bratucet ama se nemame videno uste od detstvo...i aj kako neso mu teknalo ke doaga kaj mene na gosti...i vtoriot den mi dava edno kese alista da sum uklucila za perenje...i jas otvaram keseto ono gaki edno celo kese polno...:Dbaska i resheto bea :D:D:Dpa pm na kraj kraeva so se kese gi staviv vo masina...

Vtoro so mi napravile edni gosti..dojdoa so dojdoa i sedevme do nekoe vreme..i samo so legnavme slusame pleskanje ,stenkanje aman be luge barem da cekavte da zaspieme ako ne drugo.....:D
    Ima i dr ama ne mi teknuvaat haha

На Justicija, Alex.T, Снегулк@23 и 2 други им се допаѓа ова.