Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Која е најчудната работа што некој гостин ја направил кај вас дома?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Ajronmen, 22 февруари 2022.

1. 96kiko96

96kiko96 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 мај 2018
    Пораки:
    256
    Допаѓања:
    530
    Koga bev zaedno so bivsata doagja kaj mene doma za prv pat, i sea normalno stavas na masa trista stvari gricki gluposti, upagja drugar od nigdeka i ajde si vleze coekot, me glea mene i devojka mi i ladno si zima sve so moze od toa so bese na masa staeno, se optegnuva u na foteljana so noze na masa i jade ama oko ne mu trepnuva. Edna od taka aj da gi narecam cudni/nezgodni situacii so mi se imaat deseno.

На Alex.T и Снегулк@23 им се допаѓа ова.
  2. Miss_S

Miss_S Истакнат член

Се зачлени на:
    11 февруари 2022
    Пораки:
    2.645
    Допаѓања:
    5.450
    Во младоста свекорот имал другар кој доаѓал на гости тука и често бил пијан. Е кога ќе се опијанел гостинот редовно заспивал и си останувал тука по подолго време.

Јас и сопругот немаме некои проблематични другари, кои ни правеле проблеми.

Е сега золвата ако ја сметаме за гостин бидејќи сепак ова е куќата каде што пораснала, кога и да дојди со внучето, низ домот е направена штета од минимум 50-100 евра,која после ние си ја плаќаме. И тоа не за храна и се што се троши кога се тука, тоа не го сметаме. Бидејќи нели ова била и нејзина куќа, на детето му е се дозволено, па после нивно заминување имаме скршени украси или некој апарат прегорен или мебел оштетен. Не сме реагирале бурно досега ама сигурно ќе дојди и до таков момент.

На Осе му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Pacifist

Pacifist Популарен член

Се зачлени на:
    31 август 2018
    Пораки:
    656
    Допаѓања:
    2.264
    Најчудна и воедно најсмешна работа кај нас била пред едно 15 тина години кога еден подалечен роднина ни дојде на гости ама дојде камен пијан,земјосан...и влегува мајка ми во собата да се поздрави и љубезно му вика: Здраво како си? И тој се поздравува, а бело маче пред себе не гледа,ќор начукан и се поздравува со тетеравење...И откако мајка ми излезе од собата вика: која беше онаа магарица? До ден денес со кикотење се сеќавам на таа случка :rofl::rofl::rofl:

На Maaaaaaaaar1 му/ѝ се допаѓа ова.