Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Која е најчудната работа што некој гостин ја направил кај вас дома?

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Ajronmen, 22 февруари 2022.

1. Stark

Stark Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јуни 2013
    Пораки:
    5.632
    Допаѓања:
    18.950

Ејјј јас серам и виножито излегува!
    И сингл сум!!!!

На Осе и Ajronmen им се допаѓа ова.
  2. нина122

нина122 Популарен член

Се зачлени на:
    20 јануари 2018
    Пораки:
    4.469
    Допаѓања:
    12.418
    Да не е детето склоно кон крадење?

3. Leucadia

Leucadia Истакнат член

Се зачлени на:
    3 февруари 2022
    Пораки:
    299
    Допаѓања:
    520
    Шо да не беше во вц-то?:rofl:

На Indiegurl, Stark, elimkd и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  4. Aztec

Aztec Истакнат член

Се зачлени на:
    15 декември 2020
    Пораки:
    528
    Допаѓања:
    739
    Незгодно или не, ќе им кажам. Зависно од нивната реакција може да им кажам и дека не се добредојдени во иднина. :^)
    :x

На WildMk му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Emotional123

Emotional123 Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    8.583
    Допаѓања:
    40.012
    Не знам.
    Не верувам.
    Новчаници, скапи саати и дел од златен накит ни беа ставени таму, не беа скриени. Не ни недостасуваше ништо.

На cresa-jagoda му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Indiegurl

Indiegurl Популарен член

Се зачлени на:
    28 февруари 2017
    Пораки:
    1.817
    Допаѓања:
    6.306
    дечкото има фетиш 100%:D

На Осе, cresa-jagoda и Ajronmen им се допаѓа ова.
  7. Aztec

Aztec Истакнат член

Се зачлени на:
    15 декември 2020
    Пораки:
    528
    Допаѓања:
    739
    Уште поморничаво.

На Emotional123 и Indiegurl им се допаѓа ова.
  8. Ugly Duckling

Ugly Duckling Форумски идол

Се зачлени на:
    16 август 2018
    Пораки:
    3.608
    Допаѓања:
    43.118
    Се сетив. Бев петто или шестто одделение, тогаш се преселив во нова куќа на Булеварот близу Драгорот, на гости на честитање дојде познаничка со малата ќерка. Дома уште реновиравме и во вц (нема за каки да пишам жими се') имав само туш (без када, кабина, мушами или сл).
    Чупево беше во вц и кога излезе вика: вие немате када, во реката се капите или ич не се капите? Сиромашни сте? На то мајката си се изнасмеа.
    Дете бев, прво ми падна непријатно, потценувачки, ко втф, а од сегашна гледна точка си викам само невоспитано мало дете. Не само поради ова, туку поради сите муабети не би ја примила веќе дома.

Инаку ми се случило и да ми украдат, мислам беше некоја кукла, си ја побаравме назад, демек нагрешка во ракавот се пикнала. Ама деца, не замервам.

На sweet&girl, Alm., Ajronmen и 6 други им се допаѓа ова.
  9. nextredstyle

nextredstyle Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јули 2018
    Пораки:
    16.158
    Допаѓања:
    125.022
    Едната баба ги погледнуваше присутните во очи и ако некој ѝ изгледаше уморен велеше ааа, овај урочан е.:D
    Се случуваше и гостин да ја затне веце шолјата, а потоа да не се појави месец-два. :rofl:
    Една комшика секој пат кога доаѓа „ја скенира“ собата дали има прашина и пајажина.
    Друга комшика и маж ѝ се подвижен надзорен систем.:rofl: Гледаат кој како искача и доаѓа, доаѓаат и прашуваат кај беше, а оној што ви дојде кој беше...
    Две седнуваат, плетат и кажуваат најнови трачеви.

На Ajronmen, Alex.T и Leucadia им се допаѓа ова.
  10. TheDreamGirl

TheDreamGirl Истакнат член

Се зачлени на:
    6 септември 2021
    Пораки:
    142
    Допаѓања:
    293
    Па не си нашол некоја што сере виножито ваљда, или барем нормално што сере и не засмрдува цел стан/куќа како жаби да јадела.

11. Lotus Girl

Lotus Girl Истакнат член

Се зачлени на:
    5 септември 2021
    Пораки:
    848
    Допаѓања:
    4.253
    Уште една и повеќе не кажувам глупости.

Кај нас на слава беше и пријател на татко ми кој цел живот живее во Германија ( човек околу +60 год)
    Доаѓа моја другарка.
    Човекот и пружи рака и вика : Guten tag
    Другарка ми исто му пружи рака и му возвраќа : контакт :D ( разбрала дека човекот и вика контакт :D )

На sweet&girl, Alm., Leucadia и 16 други им се допаѓа ова.
  12. Kimberly11

Kimberly11 Форумски идол

Се зачлени на:
    27 септември 2015
    Пораки:
    6.676
    Допаѓања:
    25.237
    Бевме помали и дојде една другарка кај мене да си играме. И пред да си оди ми побара да оди до тоалет. Она влезе и после некое време ми текна дека немам тоалетна во вцто и јас таман да и однесам она излезе и ми рече не ми требаше си земав од таму. Земала користена хартија од кесето што стоеше обесено. Мојата реакција :o

На pilemile, Ajronmen, Luminary и 5 други им се допаѓа ова.
  13. Kasiopaja221

Kasiopaja221 Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2021
    Пораки:
    3.193
    Допаѓања:
    45.938
    Хахахаха е ова беше јако :rofl:

На Idedemja му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Ena05

Ena05 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 мај 2019
    Пораки:
    760
    Допаѓања:
    765
    Беше пред неколку години вечерта за нова година. Таа година решивме со либето дома да седиме а покасно ако ни се оди да одиме на транс журка зашто ги знаевме организаторите па не беше проблем за влез карта и остало. У последен момент, не е битно како ни се тупнаа негов другар со девојка му, т.е познаник, се дружеле во средно па се одалечиле. И добро ај седнавме, мезе, глупи бош муабети. Едно време типката ми вика има ли шанси да дојде некој, викам не и таа си вади лична карта си истури од магичниот бел прав у тањир и со личната карта си напраи 2 линии, една за неа една за дечко и. Рака на срце културни беа, не понудија и нас :D Викам не фала и му викам на либе дојди со мене до доле до кујна да ми помогнеш нешто да донесеме демек. Праиме ние планови како да се отарасиме, се расправаме ама ништо не решивме и ај се качуваме да не седат сами демек срамота. Нив ги нема! :| И не, не си беа отидени, туку си беа влезени у спална така лабаво као дома да се и си затвориле врата! Ние стоиме пред врата едно 5 мин и си слушаме смеење и други чудни звуци. И така ние културни домаќини ги почекавме луѓето да си завршат работа што имаат па да си искочат после пола саат. Не дочекав да ги избркам пошо сами си рекоа морале да одат.:rofl:

На sweet&girl, honey.11, Alm. и 31 други им се допаѓа ова.
  15. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.160
    Допаѓања:
    49.320
    Омг :rofl:
    Еј мене ми се имаат хефтано дома така ми текнува
    Шо убаво ме потсети
    Бевме друштво кај мене, се запивме едно друго
    И другар иде со една кај мене у соба :$
    И ги нема едно саат време
    И доаѓаат.Нормални такви и идам накај вц и собата успат ми е.Гледам чаршавот од креветот на земја завршил :rock:
    И доаѓа овој пред вц и почна и мене да ми се пушта
    Му викам брат кај ми се дупиш дома уше мене ми се пушташ шо ти е?
    И глупо му дое си отиде у дневна
    И више не ги прибрав

На Ajronmen, cresa-jagoda, Alex.T и 2 други им се допаѓа ова.
  16. Snowflake97

Snowflake97 Популарен член

Се зачлени на:
    8 ноември 2018
    Пораки:
    2.273
    Допаѓања:
    9.096
    Ова одамна се деси, исто со серење е. (facepalm)
    Ни дојдоа на гости луѓе пријатели од муслиманска вероисповед и сега они нели се мијат после одење во тоалет.
    Внучето нивно беше во вц и кога завршило земало да се брише, ама сигурно не знаел како се користи тоалетна хартија и си ја брцнал цела ролна како што е и ја оставил пак каде што стој, видел дека така не може, и на крај си влегол под туш и се измил. :rofl: :puke:

На sweet&girl, pilemile, honey.11 и 20 други им се допаѓа ова.
  17. Mateo mark

Mateo mark Истакнат член

Се зачлени на:
    2 септември 2021
    Пораки:
    153
    Допаѓања:
    157
    Во студенските денови, одиме со мојот другар Мики и цимерите на гости кај студентки кои се знаевме од претходно. Но, ова ни беше прво одење на гости кај нив... целта на посетата беше да му се мести на еден цимер Х девојка од домаќинките. Домаќинката немаше ништо против, дури и беше заинтересирана... ама многу повеќе заинтересиран цимерот Х, целиот возбуден за средбата... многу денови беше под притисок...

Одиме... се отуштаме, муабети заебанции.... и едно време цимерот Х мангупски без да го сети никој заминува во WC, вообичаено како и што бидува го нема подолго време... па после извесно време на тивко го подвикнува цимерот Мики(немаше тогаш толку мобилни, ама и да имаше мобилен немаш кредит)... му вика на тивко: Мики Мики..... оди Мики во WC и ги нема сега двајцата едно 5 минути...

Ама Мики така незгодно батуле што знаеше лесно да избувни... и се слуша од WC гласот на Мики... абе брат што да ти правам еве пуштивме вода!
    Хахахахајајајај

Ваму ние во дневна не знаме како да се однесуваме.... ни доаѓа да се згазиме од смеење, се гледаме сите во очи ама се правиме како никому ништо да не е....

Мики нервозен... вика збори пак нешто... додатно и смрдеата ја зголемува неговата нервоза...

Следна оди една од домаќинките (која и ни беше посредникот за цимерот Х и нејзината цимерка)... ја нема и неа сега....

Ваму во дневна нешто демек муабетиме ама цел фокус ни е што се случува во WC.

.... a 5 minutes later... сите 7-8 луѓе се наоѓаме во WC... што да видиме, цимерот Х извршил исфрлање на несварени состојки од храна што се исфрлаат преку дебелото црево како непотребни т.е. се пос*ал.... ама така јако се пос*ал што имаше во шољата гомно во форма на долг лут кулен... затната цела шоља не оди вода, не мрда.... Мики над шоља го мава миризба... нервозен целиот му привикува... што пос*а бе брат, што јадеше хахахаха... пробува Мики турка со тоа четката пак ништо... ние другите се заоѓаме од смеење.... стомаци не искинаа од смеење.... солзи од очи ни течеа.... цимерот Х целиот засрамен.... Мики се дери.... посредничаката дава предлози што средство да се истури.... а таа домаќинката неутрална демек... дама, на праг од вратата на WC беше, ама вака се кеваше на прсти суптилно да го види во шољата ремек делото на цимерот Х

На Puffy2019, A94, sweet&girl и 36 други им се допаѓа ова.
  18. Lalalupsi

Lalalupsi Истакнат член

Се зачлени на:
    28 јануари 2022
    Пораки:
    143
    Допаѓања:
    441
    Еве нешто и од мене :D

Соберени друштво кај нас дома и излегуваат на тераса на пушење, другарот на маж ми почнува да мириса цвеќињата, а таму татко ми да посадил коприва и така другаров си заработи црвен нос со плуска :D:D

Друга случка, тинејџери јас и другарка ми, моите на пат и ние ги викаме тогашните дечковци кај мене, смех, шали, моите си доаѓаат порано, кај да ги скриеме ајде на тераса, а надвор ептен ладно. Доаѓа мајка ми и ни вика гледам нозе надвор на тераса, чии и да се да им кажете веднаш да си одат (facepalm):D и така после си добивме едно убаво пискање од 2 саати, па дали сме нормални, па не сме учеле, дечковци ќе сме управувале и така :D

На koritsaki, Ajronmen, cresa-jagoda и 4 други им се допаѓа ова.
  19. Noranora

Noranora Истакнат член

Се зачлени на:
    3 април 2021
    Пораки:
    2.376
    Допаѓања:
    4.058
    Си се собраа поише души и си седеа кај мене дома сами :D

На Ajronmen му/ѝ се допаѓа ова.
  20. cooll

cooll Популарен член

Се зачлени на:
    25 април 2010
    Пораки:
    3.025
    Допаѓања:
    10.525
    Ме потсети на видеово. :rofl: Умрев од смеење пред некој ден, и сега ова. :rofl:
    После 6-та минута.

На Safira26, Lotus Girl и macor24 им се допаѓа ова.