Која е најчудната работа што некој гостин ја направил кај вас дома?

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Ajronmen, Feb 22, 2022.

1. Indiegurl

Indiegurl Популарен член

Ми текна уште едно.
    Бевме искочени, за занесовме и заборавивме колку е саат, а му избегал автобусот па си реков ај ќе останеш една вечер, далеку живееше.
    Епа арно, идеме дома и му викам не влагај у спална, само шо ја средив и несакам никој да ми ја чепне.
    Додека вадев шминка во ВЦ типот си се разшетал низ собите, влегол во спална и разгледувал и превртувал низ плакарите со облека, па си се испружил на кревет, и на крај си се вратил на кауч у дневна.
    Ми пукна филмот кога ми кажа и си спиеше на улица таа вечер :D

2. awkey

awkey Истакнат член

Најчудната случка, онлајн се запознав со еден дечко и веќе долго време зборувавме и се одеше океј. Решивме да се запознаеме во живо нели и јас го поканив кај мене дома на кафе, он прифати. Беше многу фин и културен, но некако чуден. Како и да е, дојде кај мене дома, пиевме кафе си поразговаравме, но јас сфатив дека во живо воопшто не ми се допаѓа и не би можела да направам ништо повеќе. Пуштивме некој филм и он лагано си заспа како да е дома. Мене ми беше многу срам да го разбудам и решив да го оставам така на каучот. Утредента стана, ми побара кафе, повторно како да е дома или се знаеме со години. Испивме на брзина кафе и му кажав дека имам работа за да си оди.Откако си отиде продолжи да ми пишува на инста за тоа колку бил хорни.... виде не виде, се откажа (facepalm)

3. Dudo

Dudo Истакнат член

Јак на рука.

4. Dudo

Dudo Истакнат член

Како си направив филм у глава...
    Сега ќе мислам два пати кога ќе ме праша чистачката дали сакам со политура да ми го помине паркетот.
    This stays in my mind forever.

5. NewMama

NewMama Истакнат член

Кога мм ми беше дечко,за прв пат дојде дома да се запознае со мајка ми. Таа па направи ручек 300 чуда . По некое време мм праша каде е тоалетот и отиде. Се задржа пола саат. И се чудевме јас и мајка ми па слушнавме како се пушта тушот. Посегнав по телефонот и видов дека ми пишал 10 пати за тоалет хартија да му однесам и сироти чекал пола саат ,видел не видел влегол во када да се мие.

sweet&girl, Alm., Anomys and 39 others like this.
  6. prashinka

prashinka Истакнат член

Сум немала било каква чудна случка.

7. Dudo

Dudo Истакнат член

Се надевам пешкир добил кутриот.
    Не се бришел со она крпчето за раце..

8. NewMama

NewMama Истакнат член

Ќути ,дојде облечен, што направил не знам, баш ќе го прашам :rofl::rofl::rofl:

9. Guns N` Roses

Guns N` Roses Популарен член

Затоа кога влегувам во туѓо wc гледам прво дали има оставено тоалет :lol:. Се пресмеав на темава, хахаха стомакот ме заболе.

Кај нас стандард тие што ни се поблиски си одат по голема, се чувствуваат удобно исто како дома кој по пола саат, кој по саат, гајле си немаат за таа работа :x.
    Тетка ми еднаш, нервозна го окорна цел штек во соба само што реновирана и не ни кажа, се чудевме како успеа да го откорне :whew:.
    Ова малце језивко е, кога почина баба ми, дојдоа тетки нели идат дома поблиски, не знам како во тој момент не им беше срам да гледаат што сме си реновирале дома и како ни е средено :tmi:.

10. NewMama

NewMama Истакнат член

Со ова умирачкава ме потсети, дедо ми кога умре пред едно 10 години, и дома по 20 луѓе во сите соби собрани.. и додека ја тешев баба ми, една комшивка почна да плачи и рече - еххх душата ме боли, идаше секој ден ,ми велеше дека сум како газелаа ме штипкаше ах лелеее.... настана молк од 10 секунди па баба ми се возбуди почна да ја брка, јас вземји потонав :rofl::rofl::rofl:

11. prashinka

prashinka Истакнат член

Како газела :rofl:

12. Guns N` Roses

Guns N` Roses Популарен член

:rofl::rofl::rofl: леле бее.

Billy Idol and NewMama like this.
  13. Indiegurl

Indiegurl Популарен член

КАКО ГАЗЕЛА :rofl::rofl::rofl:

14. Mongolka

Mongolka Истакнат член

Јас имам уште една...
    Ни доаѓаат роднини со детето на гости, не сме некои ептен блиски, да речеме се гледаме 5-6 пати во годината.
    Тогаш детето им имаше околу 3 години. Кога фино лепо госпожата си отиде во кујна, си извади брокули, компири, тенџере да правела каша за детето. Па после и еден блендер се фино лепо и на крај цела кујна во хаос ја остави. Си го нахрани детето и си заминаа.:D

15. TashSefton

TashSefton Популарен член

Sorry дечки, неам дешавка, ама заоѓам од смеење

16. Lady17

Lady17 Популарен член

Се сетив на случка во прва година средно славиме нова година кај мене дома. Доаѓаат машко друштво од соседниот град, еден од нив се гледаше со моја другарка, а другите не ги познавав. Играме, пиеме и еден од нив исчезнува. Одам јас до WC и типот лабаво пијан си лежи во кадата.:D:D:D

kikkki, FridaodaMk, Ajronmen and 5 others like this.
  17. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Не се сеќавам на дешавка некој што ја направил кај мене дома, ама се сеќавам јас и бившиот што направивме кај татко му во странција. Ако има тема и за тоа, кажете.

Прво, да подобјаснам. Татко му и мајка му на бившиот беа разведени, и татко му беше преженет за странкиња. Јас отидов кај бившиот таму да го видам, и татко му и жена му не викнаа на ручек кај нив прв пат, и тоа на жената беше станов. Ние се успавме и ајде набрзина отидовме, и ручавме што ручавме, мене ко за беља наеднаш ми се прикака, ама до степен да не можам да издржам, викам ај ќе излезам на тераса, малку воздух да ме фати, ќе ми пројде така, аха да. Коа фатив да се препотувам, збор не можам да кажам, бившиов ме прашува добра ли си, се ли е океј, јас му викам да, да, а рачунај ептен бевме на почеток на врската, срам ми беше да му кажам. Пусто срце јуначко не издржа, викам чекај само да одам до вц. Одење во вц, дали некој пролив ме стегна, и тоа измеѓу си потпрднував ама така убаво, звучно, а се се слушаше надвор. Подотворив прозор, испрскав со се могуче што најдов во вцто, мислам дека дури почнав да прскам од купките и шампоните у шоља да не мириса толку - џабе! Излегов препотена, кај од зорт, кај од срам и ако се сеќавам и бившиот после мене отиде во вц.. И он им го испосра.. :rofl:

За кратко станавме и си отидовме, и покасно дента или утредента татко му му рекол, аман бе на ручек ми дојдовте, цело веце ми го испосравте, што напраивте, цел ден не можевме да излуфтираме. :D А за воља на вистината, стварно бевме големи серковци и двајцата. :D

sweet&girl, honey.11, Alm. and 23 others like this.
  18. Indiegurl

Indiegurl Популарен член

ШТО ЈАДЕВТЕ???:rofl::rofl::rofl:

cresa-jagoda, Amelia, Aztec and 2 others like this.
  19. jacqueline.s

jacqueline.s Форумски идол

Затоа на времето си имаа луѓето надвор вециња... полски. Паметни биле!!! Сега на сред куќи си сериме, хахахаха

20. Zaljubena26

Zaljubena26 Форумски идол

Значи урламм крај! На работа сум сама у канцеларија, ќе ме гледаат ко мрдната колегите после на излегување. :D:D:D
    Инаку памтам една дешавка од пред многу години. Иде на гости една пријателка на мајка ми. И како седеа така типкава ја снемува. Кога гледаме после дваесетина минути, она си влегла у спална, си легнала и си пуштила тв. :D Ама имајќи во предвид дека е скроз откачена и од неа може да се очекуваат секакви глупости, воопшто не бевме изненадени.
    Друг пат, средно памтам бевме. Ми беше роденден и викнав 3-4 соученици на торта. Имаше еден тип со кој се меркавме и овие бидејќи го познаваа го викнале да ме изненадат. Ок, седевме, гледавме филм, јадевме... Си испозаминаа сите, типов нема абер. Седи уште саат, два, три...Више од четири саати окапа, по дома се зачудија што е работата. И на крај ајде конечно реши да иде, пројде низ дневна покрај присутните ни чао ни пријатно си отиде ко никој да нема. :D:D:D

Ajronmen, Feminka22, The_Boss and 6 others like this.