Зошто се заразени од FarmVIlle? ене најди место изкопај го насади зеленчук , копај цел ден , сади , вади.. е работата е само што добиваш нешто за јадење а не пари . да не бидам оф топик .. јас искрено не играм никоја игра од ФБ порано играв PetVille но сега никоја .
Абе и јас неќев да почнувам со фармата пошто знаев дека е заразна,ама по некое време почнав и стварно е заразна,не садам да ги чекам да пораснат,ама си купувам и си ја уредувам А омилени ми се Pet Society и Cafe World никогаш нема да ги откажам макар шо во последно време Cafe World многу ме нервира! Играм и други чат пат,ама сега Фемина ми е поинтересна,па не ги гледам мн мн
Доста ми е веќе од фб игрите! На времето играв фармана, сум тепала време за глупости.. па играв тоа ItGirl, безвезе. Сеа кулирам на фемина, и онака чат пат на фб и тоа е се Неам време за игри безвезни
охооо...порано бев заразена од тие фб игри.Играв скоро се и трошев безвезе време: Pet Society,PetVille,Happy Aquarium,Country Life,Happy Island ...сигурно има уште некоја.Сега веќе неколку месеци немам пуштено ниту една игра, а и се поретко се пуштам на фејс.
моментално Empires & Allies а порано и Pet Society, Bubble Island, It Girl, фармата и некој други на ден-два