Немам некое позитивно мислење за игрите на фејсбук, впрочем за оние што ги играат, првенствено за муж ми, кога и да го видев на покер си го добиваше епитетот "џабелебојадец" Ама во последно време како сум се навлекла на CSI Crime City уфф
И јас исто до 22 левел сум и сега немам quests сите ги завршив па треба да се гради за да се зголеми happiness и да се појави нов штрумф. Ама ме нервира пример градам и после следен quest е да ја изградиш таа зграда
Јас ја играм од време на време, ама не сум нешто многу заразена. Инаку интересна е, но фала Богу не е поинтересна од вистинската Симс игра. Е сеа ме нервира тоа што многу лесно трошиш пари, мислам, прилично се скапи мебелот, облеките и таквите работи, така што треба да собираш пари за да си ја опремиш куќата. А некои работи треба да ги „градиш“ со тоа што треба да собереш одредени работи, кога ќе ги собереш ќе можеш да го користиш тоа што си го купил, да речеме шпорет. Исто така ако сакаш да изградиш соба некоја, треба да повикаш четворица пријатели да ти помогнат да ја изградиш. Имаш одредени задачи што треба да ги завршиш, така всушност го накачуваш нивото и слично. Во суштина е интересна, ама брзо здосадува. За да тепаш време е супер.
Моментално Adventures World интересна ми е, сакам игри со авантури затоа ако знаете некоја друга, немора да е на фб кажете
Јас чат пат играм Симс. А која е ова Коко грл, што се прави и дали е интересна?Ми се смачи од симс некако.