Таман решив да се откажам од игриве на фб и се заразив со Bubble Witch Saga многу е интересна и заразна
Се заразив како дете со една happy hospital. Растур правам, па и какви тапети залепив по ѕидовите ... ехе, не е зафрканција. И чат пат од досада тоа кафе го уклучувам, поише за да им пратам подароци на лујѓето што ми праќаат барања порано фарма играв ... иии pet society ... мислам дека толку се А деца. Играв и покер, ама не се заморував, и може затоа ептен чипови направив на среќа, и после не играв, па ми го хакнаа фб то, и на меил ме известија од која причина ме хакнале .. јоу, од тогаш покер не заиграв
Кога имав Фејсбук, најмногу ја играв една Fashion ... како и да се викаше! Фарми и такви слични ствари немав пошто нити виртуелно не ме бива за тоа!
Во моментов не играм ниту една игр од ФБ. Изгубив навика и немам некоја посебна желба да играм.. Само покер ми се игра понекогаш, ама не почнувам пошто знам дека ќе се заразам пак и ќе нема станување од компјутер..
Јас брзо ги откажувам сите игри. Не можам некоја игра да ја играм подолго од 2 месеци. Инаку, ја играм Coco Girl не е некоја посебна игра, ама кога е досадно и тоа е супер.
Coco girl и Mall world. И понекогаш за да добијам mall credits (на mall world) играм fashion designer.