farmville 51level i cafeworld isto 51 level само веќе 3 недели ме зеза кафето па неможам да ја играм own: own: own: own:
Најмногу играм Pet Society и Restaurant City :mrgreen: Омилени ми се, поготово ресторанов ми е толку интересен и заразен, не можам без него а на Pet Society пак, имам милион работи натрупани, се што било со лимит во последната една година (без разлика дали ми треба или не) - се имам. Може да се случи да отворам Farmville и Petville ама ретко, другиов пет ми е поинтересен и поубав за око
jas sum na 67 level..a ti? mnogu mi e interesna igricata..ne propustam den da ne zacistam po komsii,po doma..da renoviram itn.
I jas ja igrav ovaa igra pred nekoe vreme stignav do 14 nivo i ja ostaviv , a inaku se zaraziv so Farmville epten
Иххх 67 .. Јас бев 58 .. и дека никој не играше баталив .. А кој игра Happy Aquarium ? Почнав вчера и некои работи не ми се јасни , па дали има некој да ми помогне
јас ја играм Happy Pets,Fashion Wars и Geography Chalenge (за оваа баш и не сум сигурна дека така се вика) Заразни нешта.
Ако веќе имас фб треба само некој да ти прати покана за фармата или едноставно побарај ја апликацијата Farmville и почни да играш
Ретко играм игри на фб, но понекогаш ја играм таа со алхемичарот за меморија што е и една treasure madnes
мачето си го обожавам, на Пет Сосајети ( во реалниот свет не поднесувам животинки ), ех, секој ден го пресоблекувам, го трчам, ма душата му ја вадам собите од убави поубави, секој понеделник му реновирам почнав да ја играм и Соушл Сити, ама немам конкуренција. некако не ми е интересно да сум прво место и да немам со кого да се тркам сите згради ги изнакупив
Воопшто не играм на facebook. Секогаш се приклучувам за да поразговарам со некого со кој не можам лично во тој момент да се видам. A се друго во врска со самиот facebook ми е само губење време.
Treasure Isle, Tiki Resort, FarmVille, Mobsters 2, Mafia Wars, Fashion Wars, Pet Ville, YoVille и секако НАЈ омилената Sorority Life Последнава едноставно ја обожавам!!!