Не играм ниедна. Сфатив дека е залудно губење на време и нерви со слабиот интернет. Пред година време ја играв ФармВил, и со тек на време ми дојде преку глава и од неа и ја баталив.
Coco girl, но многу се нервирам што нема да го добијам срценцето за играње цел месец , бидејќи само еден ден пропуштив...
Coco Girl,ама нешто почнува да ме нервира..Од почеток ми беше многуу многуу заразна,сега онака,онака... Лабаво Повеќе од сестра ми ќеркичката(внука ми) ја игра отколку јас
Не мислев дека ќе ја играм Симс соушл ама ја играв и стигнав до 30 и некое ниво и ја баталив. Сега ја пуштив да видам каква е таа Бејби & ми .
Ја играв Симс ама мн почна да ми кочи компјутерот и прекинав, сега моментално не играм ниедна немам многу време за тоа
Па сега за сега никоја. Ми здосадија тие што ги играв Farmville, cityville, sims, diamond dash, bubble island, icy tower и многуу други.
Па и јас си ги играм Coco girl во последно време,ама има пропусти играта,а и тие што ја направиле се откажале нешто,незнам како и сега тапка во место,нема ни апдејт ни ништо...Исто ја играм Farmville ама сега поретко,а Pet Society обавезно
Моментално не играм никоја,а за тепање време ја играм "Deal or No Deal" , слична е на "Се или нешто". Понекогаш си ја погледнувам барбиката од стардол на фејсбук.Порано ги играв фармите,ама ги откажв пред многу врме,ми здосадија (излегоа од мода) Ја играв и Sorority Life,Pet Society, It Girl и многу дурги.Понекогаш ја играм The Sims Social,ама оригиналната е многу подобра,позабавна и пореална.