Се сложувам Bubble witch saga е многу заразна и интересна игра..Јас појма си немам кој игри ги играм затоа што играм 100 000 000 игри Најмногу играм Draw my thing.Би ви ја препорачала Yo Vile-игра за сите возрасти + во неа има и чет.
poker понекогаш порано играв фарми ,глупости ама мн време си трошев на низ и си запоставив се и се откажав од се сега сум заразена со феммина
Ne igram voopshto igri na facebook , ama sega neshto novo e igrata WeTopia, slicna e na CityVille kako shto zborat drugite , samo vo ovaa WeTopia ne samo shto igrash nego i donirash za decata bezdomnici vo Afrika Justin Bieber gi ima reklamirano <3
Hidden Chronicles, Zynga Slingo ја почнав пред 2 дена, сега за сега ми е интересна, и Edgeworld. Понекогаш и покер, кога ми е мн досадно. Порано играв многу, по 6-7 игри, ми требаше 2 саата да ги поминам. Сега сите ми здосадија и ги блокирав.
The Sims Social и Hidden Chronicles ги играв, стварно се заразни. Pool Live Tour исто така. Сега веќе немам толку време, така што понекогаш само си играм Stick Run, прилично е заразна, ама не губам многу време на неа