Фејсбук ми станува толку досаден сосе игрите во пакет.Сега никоја не ја играм.Порано играј некои ама сега ги сметам како трошење време на глупости. А и плус заразни се,ако почнам ќе треба многу да се замарам со нив.
Пред две години ја играв играта на фб farma vill ама ми стана здодевна и веке не ја играм а поекогаш ја играм играа crazy taxi.
Ееее сега почнав нова игра мн е добра се вика We Topia play for good ја играм пошо Џастин е основачот не за друго но и со секоја помината стаза ти сигнуваат пораки слики и видеа дека посебни организации носат храна вода.... на Хаити.Се донира во библиотеки во сиропатилишта и во уште нешто.До сеа иаам дадено над 8 илјади такви донации
Hidden Chronicles и баш ми е фина не е како останатите игри.. А понекогаш кога ми е многу досадно знам и Texas HoldEm Poker да поиграм
Во последно време не сум многу по игрите, но сакам да играм Farkle, поретко Покер а имам играно и Симс ама на почетокот додека беше ново и актуелно. Инаку од различните ville ниедна немам играно, не ни планирам.