Покер а до вчера ја играв и СонгПоп ама по грешка ја блокирав, пробував да ја одблокирам ама ништо, ни ми ја пушта. Баш ми е криво, секогаш си наоѓав занимација.
Моментално никоја. Ја играм стардол проверувам и од фејсбук, дали за паричка, подарок, облека, ама битно влегувам. Ајтигрл ја играв, ама досадна ми стана. Пет социети, фарма, дил ор нат дил и што уште не што повеќе не ги играм, ваљда ми здосадија.
Пред 3 години кога и разбрав дека постои фб,син ми ме зарази со фишвил.Абе жив циркус бев,местев аларм за да станам,да ги наранам рибите,продадам,купам... Најсмешно од се ми беше кога колегите на работа мислеле дека имам „вистински риби“,кога се разбравме дека устварри станува збор за игра на фб нивен коментар беше дека не сум ок-на шала де Моментално играм слагалица.
И мене ми беше до пред некое време, само неа ја играв, ама сега веќе ми здосади. Сега ја играм Bubble Safari, Bubble Blitz, Angry Birds и уште некои ..
Не играм никоја.Кога го отворив фб-то пред 3-4 години играв фарма ама сеа никоја. И кога ќе ми пратат покана за некоја игра,е косата ми идит в таван. Иначе : Ќе го објавам на фб,неможам стварно се скревам