Прво играв мафиа ворс,па потоа не можев да ја одвикнам онаа фармата,а сега коа ми е досадна понекогаш играм сорорити лајф,и така...
Прво Сорорити Лајф и Пет социети , после мјузик челинџ и една со брзо пишување, после тоунер а сега само поретко фармвил , другите некои фарми Treausure isle , garden life-мајка ми ми ги игра
порано бев опседната со Pet Society по цел ден ја играв аа сега играм само Sorority Life и ја обожавам иако малкумина ја рабираат играва
Па..имам играно Geo challenge и Farmville до 15то ниво и искрено незнам зошто фармата им е толку интересна на луѓево. Игра без некоја цел.
Pet society, ама ја играв исто и vampries wars, тие најдолго ги играв. А инаку сите ги имам отворено.
Во последно време некако ја запоставив фармата досадна ми стана, ама па затоа почнав да копам по тоа островите и да барам злато СДК играм Treasure Isle
На почетокот ја играв фармата ама се откажав.Ми стана досадна.Покерот отсекогаш си го играм.А сега почнав и со Bubble Island и Brain Buddies
јас сега скоро почнав да играм една Mall World , нешто како продавница си водиш, си купуваш алишта... а исто и sorority life ја играм чат пат.
Си играм покер пред да спијам онака мирно и за релаксација,но ја играм и Brain buddies и многу се нервирам за оваа игра оти неможам да минам еден пријател од фб и тоа негативно се одразува на моето маусче ко ке му ја треснам една да имаше душа да проговори и затоа ја остаив играта неколку дена само незнам до кога...
Да прашам нешто , малку офтопик ама што да правам кога немам фб Како да ја играм таа Mall World ама да не е значи на фб Ќе ми помогне некоја ? Не знам како да ја побарам на гугл , или не ја гледам или ја нема..
Фармахолик невиден сум. Ја играм од 1ви септември и сум 50 ниво денес само што го поминав. Ги имам и другите играно ама сите ми досадуваат, само фармата не.
мислам дека не можеш да ја играш така, најмногу затоа што ти требаат пријатели за да напредуваш во играта.