It girl, но стигнав до 27 левел и сега не сум ја играла долго време, ме мрзи да ја уклучам бидејќи ми е поминат лимитот и ќе чекам цел ден за да ми се отвори, ајде од први... јово на ново
Прво ја играв FarmVille па потоа FrontierVille па сега CityVille. Инаку едно време бев почнала да ги заигрувам сите можни но се отажав по кратко време...
Mall World! Имаш продавница за алишта, ги нарачуваш препродаваш,... бла бла бла... има прилично добри алишта, како во реалниот свет... а и заразна е Ја играм и Pet Society,... стандардна ми е таа... баш некна му реновирав на мачето
Истава ја почнав од пред некој ден да ја играм, некако што знам, добра е за тепање време и виртуелен шопинг Ај да ја видам и таа Мал ворлд што е .
It Girl* а самото значење на терминот си кажува: термин што се однесува на шармантна девојка или млада жена која добива интензивно внимание, а што не е поврзано со лични заслуги... *Што би правел јас без тебе? - Гијом Мисо
Може Офи,кога ке ја отвориш кутијата со твоите работи што ги имаш,таму десно во ќошот има една таква украсна кутија стави таму што сакаш и прати.