Ме интересира дали некоја од вас знае, сакам да платам група танчери за првиот танц, дали постои таква група на луѓе, што би дошле за првиот танц да го играат со нас (кореографија нивна) и ако знаете нешто такво каде да најдам, шо цена се плаќа... инфо барам
Не е македонска, вечерва сосема случајно ја слушнав на ТВ и ми прирасна одма некако за срце здравје боже, еден ден кога ќе се мажам, би сакала да ми биде песнава за прв танц. Затоа што сакам да имам песна која не е многу позната, а која е убава. Сакам да се разликувам од другите свадби на кои едни та исти песни се вртат. Најубавиот дел од песната Budi prva i posljednja kojoj srce dao sam prva i posljednja čiju ljubav zvao sam Neka kuća bude topli dom neka razlog osmijehu sam tvom budi prva i posljednja u svijetu mom А болдираното некако ми е нај, нај
Ти донесов млада невеста И сестра кани брата на вечера ама мене ми ја пееја сестра кани сестра на вечера бидејќи имам сестра.
Со вереникот многу ја сакаме песната Еден Бакнеж од Владо Јаневски, е сеа таа песна океј е да биде прв танц за танго зашто е малце побрза?
Зошто да не. Бидете поразлични и иргајте од душа, во ритамот на музиката и љубовта. Можете баш нешто интересно да смислите.