негооооо????? кучешка,и таа една незнам како да ја објаснам јас одозгора ама некако незнам како јас со грбот завртена накај него....некако без врска битно мене не ми е омилена
како што гледам не му е само него омилена ама си имаме ние наша варијанта ... кучешка анално меѓу другото и мојата омилена ...
добро има некое машко на кого не му е омилена доги? Што толку виделе во таа поза, мене ми е безвезе, и болна
Мислам дека на сите машки им е омилена кучешката поза. Омилена им е затоа што им е како замена за анален секс. На дечко ми му е омилена таа поза и позата кога јас сум врз него.
Постојано менуваме и секогаш сакаме спротивно од она едниот што ќе сака,Тој повеќе сака кога јас сум одозгора а јас пак повеќе ја сакам кучешката.
И дечко ми спаѓа во групата на обожаватели на кучешка поза, а јас па обожавам кога сум јас врз него Сепак си ги менуваме позите и двајцата сме среќни и задоволни
omilena poza mi e doggy.. zatoa sto najcesto imae taka analen.. i mi svrsuva vnatre.. custvoteo e prekrasno
Ne e vo toa celata rabota,tuku vo kuceskata poza teloto e taka postaveno sto gentliite se najstegnati i sexot najubavo se osekja.