Која му е омилена секс поза Омилена поза му е doggy. Мене таа поза воопшто не ми прија и ја добил само два пати. Едноставно имам огромни болки така..
Која му е омилена секс поза Исто, доги стајл, ама и јас ја мразам најмногу од сите, имам чувство дека газот ме боли после 2 секунди, само еднаш на пијано ја добил, и еднаш кога незнаев како е ама одма се тргнав, па нели треба врзаемно уживање? Епа јас не уживам во таа и точка... А моја омилена поза е мисионерската и јас врз него, ама таа првата посебно
Која му е омилена секс поза Мал е бројот на наведените пози пр. ја нема спун и многу други ептен поедноставено некако, . Зошто девојки не ја сакате доги, мене ми е во топ 3! Инаку не почитувам вакви „истражувања„ од позата ќе му го видиме карактерот а-хам, сигурно ако е љубител на повеќе пози ќе излезе подвоена личност. Ме потсети на последната глупост што ја најдов на нет неодамна проценка на женски карактер врз основа на фризот на мис Ваџајна, само што немаше за тие нефризираните, изгледа безкарактерни ќе да се, . Глупости во боја.
Гледам на скоро сите маживе омилена им е doggy. Исто и на мојон ама мене не мие баш нешто посебна ич не ја обожавам
Негова омилена секс поза?? Ау, па нема таква.....т.е. сите му се омилени. Во сите многу ужива. Исто и јас
1. Кучешка поза. Оваа поза има нешто животинско во себе. Јасно ви е дека сака да го гледа вашиот задник па знаете и кој е неговиот најдраг дел од женското тело. Во најголем број случаи ова се авантуристички типови кои се подготвени на се во сексот. Со него никогаш нема да ви биде здодевно. Тој ја диктира длабочината, ритамот и јачината токму така.. целосно го опишува!
doggy , како што читам и на многумина други и втората - јас одозгора, за јас да работам, а тој да си ужива
Пошто се работи за the king of kinkyness нема омилена Се му е омилено, а и прилично често се менуваат позите, човек да не постигне - и оп ќе ве сврти ко олимпијада стоп Сепак има една таква, која мислам дека многу не возбудува и двајцата, ама него ептен, јас горе, свртена наопачки за да може да ми го гребе грбот и Спојлер плеска дупето Па уште една онаква, испреплеткана - не знам да ја опишам. И уште една....абе нема омилена. Ама како и секое машко, се пали на поглед на задникот, што друго, мислам?!
ај ве молам помогнете ми,,тој многу сака кучешка поза,ама јас вооптш не уживам,не можам да се опуштам,,и кога ќе застанам за кучешка,се само вели по горе,подолу,,и не знам како,,,или јас не знам да застанам ,ама знам дека не можам да се опуштам,,ве молам помагајте хехе,кажете некој совет како да се опуштам за таа поза...
па од досегашното искуство сум приметила омилена му е кога моите нозе се кренати (по можност на неговите рамења) а он е под некој агол над мене и морам да признаам и двајцата уживаме во таа поза ама зависи има и други за испробување
^^ Прашањето е не каков, туку каква поза. Го утна малку. Он-топик, кога јас сум горе и сите можни варијации на оваа поза.