Повеќето ги имаме пробано и знаеме да си смениме 2 до 3 при секс, но најчесто сме во мисионерска. Како што читам од вашиве постови, голем дел од машките се палат највеќе на доги, така и јас мислев дека е, ама испадна дека јас повеќе се палам на доги, тој не толку, дури и ретко ја практикуваме веќе подолго време. Сака и кога сум горе, ама мисионерската си е топ и за двајцата, стандард.
Доги ни е најомилена и на двајцата, ама пробувам да ја избегнувам пошто мојов ако почне со доги оди до крај и не менува друга поза, и за 2 минути свршува..
Ххахахаха па изгледа... ама барем уште 3-4 минути да можеше да издржи да свршам и јас добро че беше... Ја избегнувам доги навистина, ептен брзо свршува, и цели раце ми се познаваат на газето... хахахах Не дека ми смета ама многу брзо свршува...Единствено кога е поднапиен малце е тогаш може.. ако има сила само.. хаххахаха
Грефче ти..јас додека не се напалам не ни почнувам е коа ќе почнам му се " смачува" дури ... Аххаха добро е у глобала да не е за подрек.трае,трае
Абе мене не ми треба долг секс, ми треба само уште 2-3 минути за да свршам и јас, Мене никако еден издржлив партен да ми се погоди.. Овој во доги за 2 минути свршува, на предходниот цицки да му покажев ни 2 минути не издржуваше... ама сепак да не се жалам, и бившиот работеше и овој работи со јазикот таму долу за да не ме остават на пола пат...
Стварно незнам а многу ме интересира.. Ајде гледам има машки овде па ајде кажете зошто доги ја сакате сите ? Јас многу ја сакам ама ја избегнувам бидејќи на пола ме остава секогаш пишав погоре за тој проблем....
Па на мене не ми е најомилена doggy, повеќе ги сакам оние пози кај што имаме поглед face to face, така може да падне и по некој пољубац за време на чинот, и то .