И јас немам таков проблем, имам и одвише на мене Ама баш пред некое време паднав во муабет за ова, па слушав жалби како било научна фантастика Ми текна сега на муабетот, па викам да пишам
Не сфаќам зошто би било научна фантастика хахахах. Претпоставувам дека е за оние кои под секс сметаат само ширење нозе под ќебе и тоа е тоа.
Ме интересира,никогаш ли сте немале чувство на презир спрема партнерот ако сака да ве работи во кучешка поза(најчесто практикуваната и најомилената според жените на форумов)? Не ви делува животински да сте така навалени,а мажот од позади како да ве понижува шамарајќи ви ги облините за разлика од другите пози? Има некој такво негативно мислење за оваа поза или навистина сите ги пали?
Jas nogu sakam seks,od omileni pozi gi izdvojuvam lezeneto zaedno vkrevet so poneznata polojna i guskaneto.
Па ако се чувстуваш вака треба отворено да разговораш со парнерот или што и да тие, едноставно не практикувај. Никоја не смее да биде приморувана на ништо.
Упс... Нека не го практива со девојките кога го смета за понижувачки начин на водење љубов. Ваљда и за него е low да изиграва прачовек според неговото мислње.
Не... Понекогаш сакам да се почуствувам, да речам, понижена во сексот од негова страна, во умерена доза. If you know what I mean.
Не,мене ми е сосема прифатливо,само понекогаш кога се впушташ онака во размислувања,фантазирања па ти текнува и на вакви работи па само пројавив љубопитство да видам како мислење имаат жените.А инаку не ја осудувам позава,таман работа.Што се однесува до мене,јас би ги пробал сите можни,физички изводливи пози. Да,сосема разбирам,чувството некој да издоминира над тебе со својата мажественост,да те поседува како рајска градина на која редовно и треба полевање за да цути...