Пошо долго ме будеа едни стресни труби (некој чуден звук од мобилниот) и секое сабајле се швркнував коа ми ѕвонеше телефонот, решив утрото поубаво да ми почнува со нешто посмирено.. па си ја стаив Bruno Mars - Just the way you are
звукот од домашниот телефон Panasonic-мајка ми ми се јавува на дом тел кога е на раб.хахах и кога ке слушнам тр р тр р тррр ми доаѓа даа го фрлам телефонот
До пред некое време ме будеше оваа песна http://www.youtube.com/watch?v=B8PR5SxFGwY Не дека е песна за да те разбуди,попрво ќе те заспие а бога ми и така како што почнува,ќе те уплаши во сон.Ама убава ми е многу,па може година-две ме будеше. Сега си ставив некој рингтон од мобилниот.
Paul Van Dyk-Let Go ко ќе грмне песнава не само шо ќе рипнеш од кревет чак и ќе заиграиш и ајт добро утро!
Јас еднаш ја ставив како будилник и како наеднаш сум станала и цел ден на се се стресувам. И на ја ставам никад више. Сега е реге...мммм најдобро за будење
Van Gogh - Ona i ja Дури по некое време приметив дека текстот на песнава уствари е "Свако јутро кад се будим....". Не сум можела повеќе да ја погодам