Моментално една досадна мелодија од телефонот, а понекогаш ја ставам Wake me up од Avicii. Па за да се разбудам де. Иначе порано (негде март мислам беше) си ја имав ставено од Simple Plan - Summer Paradise. И кога ќе ја чуев, поготово ко не ми се идеше у школо, уште толку ќе ми текнеше на лето и ми идеше да плачам на сабајле.
Една одвратна медолија. Оди вака нешто: тууу!-ну!-ну!-тууу!-нуууу!-нууу! Секое утро ми доаѓа да се закопам кога ја слушам.
едни петли од телефонот што ми се хахаха ама што да правам само тоа ме станува за побрзо да го исклучам
Бранко Коцкица и, У свету постоји једно царство у њему царује другарствоооооо у њему је све љепо у њему је све нежнооо у њему се свет радујеееееее Кучице су од чоколаде прозори су од мармеладеееее тамо свако ради оно шта хоче тамо расте свако вочеееееееее У свету постоји једно царство у њему царује другарствооооооо.
тоа и го практикувам бај да веј оваа ми е(види подолу) и тие поранешните што ми беа кога ке ги слушнам ме потсека на аларм а на сабалје кога ке слушнам аларм ми иде да плачам да рикам како магарица и после тоа да си легнам а откако ке станам си помислувам на пример ај уште 2 дена и ке можам да се наспијам а душава ми плачи за спиење и така си се тешамали не иде http://www.youtube.com/watch?v=TrEk96vX8_Q